Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 138
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 980
ето на това се казва смислен, точен и ясен отговор

Благодаря Mamma 

И за всички, които следяха и се включиха в дискусията - новата тема ще има название

ЕЖЕДНЕВНИТЕ НИ КУЛИНАРНИ ВДЪХНОВЕНИЯ - снимки и коментарии

# 1 981
# 1 982
смятам тази тема за  "Клюкарник"
от където е преместена  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902270.0;topicrefid=19

и не виждам по какъв повод "спамо чат" е в "красива мама" а не в Клюкарник...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902252.0;topicrefid=19

това е за "на пазар"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902311.0;topicrefid=19

Успешен ден  bouquet

# 1 983
Първата тема е "Търся приятелка от София". За мен по-подходящ подфорум е "Родители в София", където потребителката може да намери реални приятества, не в "Клюкарник", където темата ще поеме в друга посока.

"Спамо-чатът" на "Красива мама" съществува от години, но беше позамрял. Ако желаете, ще изровя точно преди колко години е създаден, но са поне седем. Няма да бъде преместен в друг подфорум.

Благодаря за третата тема, преместих я в подходящия подфорум.

Успешен ден и на Вас!

# 1 984
# 1 985
# 1 986

В тази тема спокойно можете да ме обвинявате за констатираните нередности в работата ми. Те ще бъдат разгледани и ще ми се потърси отговорност за действията ми ако това се налага, както е било винаги. Надявам се отговорът ми да Ви задоволява.

В такъв случай, нека и аз да изтъкна "констатираните нередности в работата Ви". Наскоро премахнахте без предупреждение единствената моя тема във форума. В своите ЛС се аргументирахте със следните доводи:
1. Трикратно предупреждение!
Невярно - имах отправена ПРЕПОРЪКА ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР от bubanka. Тя изказа своето мнение по темата (за което й благодаря), без да отправя предупреждения (в темата или в лично съобщение).
2. Нарушение на предварително споразумение!
Никакво споразумение НЕ е било обсъждано, освен ако под споразумение нямате предвид първоначалното ми съгласие с препоръката от личен характер. Тук искам да вметна, че (по мое мнение) bubanka е изключително добронамерен и коректен модератор.
3. Публично решаване на лични драми!
Внимателно прочетох правилата на форума. Гореописаното нарушение не фигурираше там. Нещо повече, всяка трета тема в под-форум "Семейни отношения" е публикувана, за да разреши публично нечия лична драма.
4. Публична разправия със съпругата!
Темата бе провокирана от публикации, в които косвено или пряко бях замесен. Реших, че искам да получа отговори на някои въпроси, имено тук, където бяха породени. В продължение на повече от десет страници жена ми се включи един-единствен път, за да сподели мнението си като регулярен потребител. Фактът, че е взела отношение по темата - без да се разкрие, също бил нарушение на правилата, превръщайки темата в "провокация" и "цирк" !!!
В заключение бих искал да споделя, че ми бе отнето правото на отговор от Tatti. Този акт бе съпроводен с назидателен тон и тоталитарен подход. Може сайтът да е "частна собственост", но предоставя "обществена услуга". Длъжен сте да се отнасяте с необходимия респект към потребителите, така както очаквате същото от тяхна страна!

# 1 987
Ползвам мобилната версия, с андроид. На известия ми индикира, че имам две нови, но когато ги отворя, в списъка с теми тези два нови отговора липсват. Все едно, че на първа страница с известия имам 15 теми, по които няма нови отговори, а двете теми, по които има нови отговори, са на втора страница, но такава няма. Така и не виждам кои са темите с нови отговори. От компютър виждам целият ми списък със следени теми, но тук от мобилната - не.

# 1 988
  • Sofia
Целта на темата Ви бе ясна изначално.
Цитат на: ИванИванов

Почти бившата ми съпруга е членка на вашия женски клуб. През годините нейния живот се губеше в тази виртуална реалност. Свят на безсмислени спорове и чесане на его. Може би единствената ми цел е да получа отговор на въпроса ми от нея. На дребнавите заяждания не обръщам особено внимание.
За лични разговори и изясняване на проблеми има достатъчно инструменти, както и предоставената от форума функция "Лично съобщение".
Допускането на темата бе компромис.

# 1 989
Искам да попитам дали има възможност в рекламата на AliExpress,която изниква почти навсякъде във форума, да не се появяват поне ето тези картинки, защото са ужасни?

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 16:08 от atari

# 1 990
Ползвам мобилната версия, с андроид. На известия ми индикира, че имам две нови, но когато ги отворя, в списъка с теми тези два нови отговора липсват. Все едно, че на първа страница с известия имам 15 теми, по които няма нови отговори, а двете теми, по които има нови отговори, са на втора страница, но такава няма. Така и не виждам кои са темите с нови отговори. От компютър виждам целият ми списък със следени теми, но тук от мобилната - не.
Като отворите тези две теми от списъка в пълната версия, има ли нови отговори в тях или само са редактирани стари?
Довечера ще бъде пусната преиндексация и евентуално грешно отброяване ще бъде коригирано, ако е имало такова.

Искам да попитам дали има възможност в рекламата на AliExpress...
Вероятно става въпрос за рекламите от Гугъл, които са персонални за всеки потребител. Те не се управляват от нас, а се предлагат от Гугъл на база на посещаваните от потребителя страници.
За жалост няма как да видим и да спрем тези реклами.
Обърнете внимание на Х бутончето в горния десен ъгъл на рекламата. Натиснете го и изберете опцията "Да не се показва тази реклама".

Моля, уверете се и че става въпрос наистина за реклама в регламентирано рекламно поле, а не за вирус. Има доста вируси, които запълват всяко свободно пространство от дадена страница с множество реклами, рекламни блокове, неприятни изображения и изскачащи прозорци.

Рекламните полета в сайта, където би могло да се зареди Гугъл реклама с такъв размер, са в дъното на страницата (под тема или под лични съобщения), както и в дясната колона на заглавна страница или в група.

Мога да Ви уверя, че подобно изображение не може да бъде одобрено и публикувано от нас.

# 1 991
Благодаря Mamma   bouquet
Ще си редактирам поста по-горе, за да не се вижда тази ужасия  Grinning

# 1 992
  • София
И на мен ми излиза тази гадост, но ще пробвам с хиксчето следващия път.

# 1 993
По въпроса към мен - да, има нови отговори  Peace

# 1 994
  • София
... вирус. Има доста вируси, които запълват всяко свободно пространство от дадена страница с множество реклами, рекламни блокове, неприятни изображения и изскачащи прозорци.
Много ви моля,помогнете ми да ги премахна и аз...непрекъснато изскачат... Praynig
Хиксчето ги маха за момента,като отида на следваща тема пак трябва да ги махам...

Общи условия

Активация на акаунт