Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 790
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Защо ми стои индикатор "1" за ново мнение в "следени теми", а всъщност съм прочела всичко?

Някой се е редактирал.

Сложих отметка на всички теми и натиснах бутона "маркирай като прочетено", но пак не се маха.

# 2 026
  • Другата България
До профилното ти име има една стрелкичка, кликни на нея, ще се появи падащо меню, избери "известия" и ще се покажат всички следени от теб теми, като на тази с редакцията ще има "ново" в розово.

# 2 027
  • София
Благодаря ви! bouquet

Стана. Peace Редактиран е първи пост на тема и не съм го видяла. Blush

# 2 028
До профилното ти име има една стрелкичка, кликни на нея, ще се появи падащо меню, избери "известия" и ще се покажат всички следени от теб теми, като на тази с редакцията ще има "ново" в розово.

Леле, срам ме е да си призная, че тази опция никога не съм я ползвала! Blush
Мерси, Мери! Hug

# 2 029
Здравейте, нуждая се от помощта ви!Не мога да отговоря на обява от тема Частни уроци, излиза съобщение, че нямам право да публикувам по тази тема. Какъв е проблемът??? Помагайте! newsm78

# 2 030
  • Sofia
Цитат
ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви има допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 13:50 от Tatti

# 2 031
Ами аз съм регистриран потребител, от скоро съм тук, нали все пак трябва да напиша и първо мнение или предложение по определена обява? Как да го направя, ако от мен се очаква да направя 50 мнения като новак???? Все пак искам да отговоря на обява, имейлът ми е dmsof@mail.bg
Проверете, че съм регистрирана и всеки ден посещавам сайта, откакто съм се регистрирала. Благодаря.

# 2 032
  • Sofia
Ами аз съм регистриран потребител, от скоро съм тук, нали все пак трябва да напиша и първо мнение или предложение по определена обява? Как да го направя, ако от мен се очаква да направя 50 мнения като новак???? Все пак искам да отговоря на обява, имейлът ми е dmsof@mail.bg
Проверете, че съм регистрирана и всеки ден посещавам сайта, откакто съм се регистрирала. Благодаря.

Прочете ли какво изобщо ти отговориха?

# 2 033
Не ми се вярва да е възможно, но ще попитам. Някой админ може ли да промени информация в профила ми? Пише къде живея, а положението ми е такова, че не е добре да ме разпознаят. Нямам достъп до компютър, а от телефона не мога да направя промяната.

# 2 034
Премахнах местожителството от профила Ви.

# 2 035
Благодаря! Но като се замислих остана и доста  споменаване в последната ми тема. Темата наистина много ми помага и не ми се иска да се премахва. Някаква идея?

# 2 036
Ще прегледам темата. Ако съм пропуснала нещо, пишете ми лс с линк към поста, който Ви притеснява.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 23:11 от bubanka

# 2 037
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На 3-та и 4-та страница в темата й други потребители споменават въпросното населено място. Името може да се замести с подходящи изрази без да се наруши смисъла на изреченията. Peace

# 2 038
  • след Околовръстното
А най-добре е да се редактират и мненията и в другите теми, в които е писала.
Иначе всеки би разбрал, че живее в .......

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 10:41 от Иренкa

# 2 039
Ако съм пропуснала нещо, пишете ми лс с линк към поста, който Ви притеснява.

Към авторката, ако има желание.

profi_1, благодаря, бях пропуснала.

Иренка, бихте ли редактирала Вашия пост?

Общи условия

Активация на акаунт