Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 871
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 235
Мога ли да пусна тема в клюкарника, в която всеки да може да пише всичко и да не се трият постове? Преди години имаше спамо-чат тема в клюкарника, но не намирам такава.

# 2 236
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мамма, аз опитах и търсене навсякъде, и търсене в групата, но виждам, че например постът заради, който правя търсенето не излиза.

Пробвам да намеря "рентгенови очи" "рентгеновите очи", но дори постът заради който си правя това упражнение - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904544.msg32629516#msg32629516 не излиза в търсачката.

Писахте, че групата я няма в разширеното търсене, което оспорих.

Търсачката работи на база индексиране, което минава през нощта.
Търсейки вчера публикация от същия ден, то тя още не е била индексирана.
Днес, търсейки и през бързото търсене в темата, и чрез разширеното търсене, визираната от Вас публикация излиза в резултатите.

Както и по-горе писах, предвижда се до няколко месеца изцяло преработване на търсачката с цел подобряване както на скоростта, така и на точността и.
Благодаря, Мамма!   
Червенкото ми е достатъчно.  Peace

# 2 237
Мamma, ако сложите и някой филтър за резултатите ще е чудесно. Мен примерно ме дразни, че не мога да филтрирам по дата. Особено като ми излязат по 15-20 страници на търсенето и трябва да се ровя в тях.

# 2 238
  • Варна
Има ли точно определен модератор, който наглежда подфорум "Стоматология"?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908358.0;topicrefid=19
Информирах модератор, но просто бих искала да знам, по принцип, ако трябва да се обърна лично.

# 2 239
  • София
В ето тази тема спечелих билети за кино.
Току що видях, че в мейла до igra@... съм се объркала и съм писала, че искам билетите си в  Cine grand в Парадаз мол. Обаче киното в Парадайз мол не е от тази верига, а е Cinema city. Дали въпреки грешката ми сте ме разбрали и билетите ще ни чакат на касите на киното в Парадайз мол?  Embarassed

# 2 240
  • София
Дали може да ми каже някой защо  Джемма два пъти за един ден бива банната? Някакъв бъг в системата ли има? Не виждам причина да й бъде наложена тази забрана, особено при посочените причини - мултиакаунтинг, нерегламентирана реклама и заобикаляне на наложена забрана...

# 2 241
  • Sofia
Има ли точно определен модератор, който наглежда подфорум "Стоматология"?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908358.0;topicrefid=19
Информирах модератор, но просто бих искала да знам, по принцип, ако трябва да се обърна лично.
Не, модерира се от всички.
В ето тази тема спечелих билети за кино.
Току що видях, че в мейла до igra@... съм се объркала и съм писала, че искам билетите си в  Cine grand в Парадаз мол. Обаче киното в Парадайз мол не е от тази верига, а е Cinema city. Дали въпреки грешката ми сте ме разбрали и билетите ще ни чакат на касите на киното в Парадайз мол?  Embarassed
Не би трябвало да има проблеми.
Дали може да ми каже някой защо  Джемма два пъти за един ден бива банната? Някакъв бъг в системата ли има? Не виждам причина да й бъде наложена тази забрана, особено при посочените причини - мултиакаунтинг, нерегламентирана реклама и заобикаляне на наложена забрана...
Няма наложена забрана на акаунта. Подобни съобщения могат да се получат при опит да се влезне  от мрежа или ай пи с подобна наложена забрана, блокирано прокси или анонимайзер.

# 2 242
  • София
Няма наложена забрана на акаунта. Подобни съобщения могат да се получат при опит да се влезне  от мрежа или ай пи с подобна наложена забрана, блокирано прокси или анонимайзер.
Благодаря! Дано за в бъдеще не получава това съобщение...
Редактирам се, защото проблемът продължава. Тя не може да пише тук, затова пиша вместо нея.
Цитат
Досега такова нещо не ми се беше случвало. Все от същия компютър и доставчик си влизам, с реално ай пи съм. Освен това в 10 часа публикувах, в 11 не можах, в 12 публикувах, в 13 пак не можах.
Дали има някакъв начин да се провери какво се случва и защо?

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 14:42 от Малко Сладко Коте

# 2 243
  • в морето до колене
Както всяка година по това време, и сега отново се обръщам към вас с молба да не се заключва темата за 88.те награди Оскар, ако с чатенето по време на церемонията надвишим 50 страници. Имам готовност рано сутринта след края на церемонията да пусна новата тема.

# 2 244
  • Испания
Здравейте.

От десетина минути е кошмар отварянето на темите.

Излиза:

Connection refused

или

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 2002 Connection refused' in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:466 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(466): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(320): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/GroupMembers.class.php(254): DBH_BASE::fetchColumns('\tSELECT \n\t\t\t\trg...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php(593): Vis_GroupMembers->getGroupsIdsForMember('112698') #4 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(200): loadUserSettings() #5 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(172): smf_main() #6 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 466

# 2 245
Пак ли нещо се случва с форума?! Скоростта е под всякакво търпение!
Постоянно от два дни ми се показва това:
Скрит текст:
Connection refused

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 2002 Connection refused' in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:466 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(466): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(320): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/GroupMembers.class.php(254): DBH_BASE::fetchColumns('\tSELECT \n\t\t\t\trg...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php(593): Vis_GroupMembers->getGroupsIdsForMember('39900') #4 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(200): loadUserSettings() #5 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(172): smf_main() #6 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 466

# 2 246
За същото влизам и аз.  Rolling Eyes

# 2 247
  • Sofia
Технически проблеми с едната машина.
Работи се по въпроса.

# 2 248
  • Euskal Herria
А при мен в последните дни се случва като ново мнение в дадена тема да ми излиза моят коментар, който току-що съм публикувала.

# 2 249
  • Euskal Herria
А при мен в последните дни се случва като ново мнение в дадена тема да ми излиза моят коментар, който току-що съм публикувала.

Допълвам се - това е постът, който публикувах. В профила ми го има, в темата - не. Когато дам "отговор", излиза съобщение, че има ново в темата - т.е. моят пост. Но отворя ли самата тема - там липсва. Освен това отваря не на последния непрочетен коментар, а в началото на съответната страница.

П.П. Сега се появиха и двата ми коментара и не мога да изтрия последния (втория).

Общи условия

Активация на акаунт