Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 104
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 280
Току що и в " Покажи се" беше изтрит пост на Ша, с две снимки, съвсем по темата, и коментари за тях. Тенденцията е обща, не само при вас.

# 2 281
  • Sofia
Току що и в " Покажи се" беше изтрит пост на Ша, с две снимки, съвсем по темата, и коментари за тях. Тенденцията е обща, не само при вас.

За пореден път искате в нея да се обсъжда Лиляна, Мастърчийф, гърдите на една и краката на друга.

Не съм сигурна, че искам да се извиня, но това горното само в нечие болно съзнание може да се роди. Върнете изтритите постинги, за да видят всички "обсъждането" на изброените неща. И това "за пореден път" също не знам как е измислено, никога преди не е обсъждано посоченото по-горе в темата. Мога да приема, че не ви харесва, че са нарушени някакви си права, но да се приписват измислени обвинения на участници в темата, няма да приема. Никакво значение няма кой трие в темата, отношението към нея всички го виждат и както личи, не го е забелязал само един човек.
Зиче е публикувала линк към търсене в Гугъл за изображения по ключови думи "лиляна ангелова gola" и вие  сте и отговорили. И двете публикации, както и другите коментари по въпроса са против правилата и са изтрити.
Снимките бяха премахнати от Ша, резонно бе премахната и публикацията и и коментарите към нея.

# 2 282
Да, благодаря, Тати, разбрах. Бихте ли дали линкове към спамо - чатни теми, или да обясните как са маркирани, защото ми е трудно да се справям.

# 2 283
Обсъжданата тема се създаде, защото в онази със снимките не може да има коментари, нали така? Защо тогава в нея в момента има коментари без снимки, а в тази се следи всяка една казана дума? Не трябва ли отношението към всички теми да е еднакво?

В първи пост на тази тема Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема пише:

4. Въпроси може да се задават само към показаните снимки. Всички останали въпроси за други ястия, които нямат снимка в тази тема да се задават в темата за "БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори".
...
7. Темата не е чат! Текстове без снимки, макар и закачливи или само комплименти не са желателни и ще бъдат изтривани. 

Оставени са единствено въпроси и отговори, свързани с рецепти по показаните снимки, които не са придружени снимки.

# 2 284
В този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861892.msg32663986#msg32663986, също имаще две снимки, които са премахнати, но постът си стои с коментарите барабар. Да смятам ли, че триенето е избирателно?

# 2 285
  • Sofia
Благодаря. Премахнати са.

# 2 286
......Зиче не е публикувала линк към търсене в Гугъл за изображения по ключови думи "лиляна ангелова gola" и вие  сте и отговорили. И двете публикации са против правилата и са изтрити.

Да, имаше линк в скрит текст, но обсъждане на изброеното от Вас - не. Отговорих на Зиче с въпрос защо тя не се яви, иначе мераклии да се показват по телевизора (така го написах) бол. И това вметнато накрая в постинга, не съм му посветила цяло съобщение, повече поне аз не видях друг да е реагирал, още повече обсъждал голотии, мастършефове и всичко изброено. Ето до какво доведе прибързана забележка с размахване на пръст  от модератор за няма нищо на практика. Можеше да изтрие това, което е сметнато за неприемливо без назидателния тон, аз лично нямаше да реагирам. Но пък съфорумките реагират съвсем точно, наблюдатели ще ставаме, та всичко да е наред. Съжалявам, че си развалих празника днес с всичкото това.

# 2 287
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861892.msg32663986#msg32663986 Тук пак. Като има правила, вземете проверете цялата тема.

# 2 288
  • Sofia
Цитат на: labrex

Зиче, ами какво ти пречи и защо нямаш кураж? Желание, ако имаш, пробвай, те такива като тая Лиляна по всички т.нар. шоута ги дават и само им свалят нивото. Едни и същи навсякъде, "дялани камъни", ама мерак си имат хората да ги дават на телевизора, иначе кой ще ги знае! Simple Smile
Припомням Ви собствената Ви публикация.

Всичко, което не е по темата е било премахнато. Не вярвам да сте видели всичко изтрито, а и не е нужно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861892.msg32663986#msg32663986 Тук пак. Като има правила, вземете проверете цялата тема.
Благодаря за усърдието. Това е начинът тази тема да се поддържа в "гледаем вид". Спокойно можете да използвате функцията "Информирай модератор" за всички подобни редактирани публикации.

# 2 289
Цитат на: labrex

Зиче, ами какво ти пречи и защо нямаш кураж? Желание, ако имаш, пробвай, те такива като тая Лиляна по всички т.нар. шоута ги дават и само им свалят нивото. Едни и същи навсякъде, "дялани камъни", ама мерак си имат хората да ги дават на телевизора, иначе кой ще ги знае! Simple Smile
Припомням Ви собствената Ви публикация.

Всичко, което не е по темата е било премахнато. Не вярвам да сте видели всичко изтрито, а и не е нужно.

Аз моята добре я знам, бих искала обсъждането, което е текло, да видя.
Всъщност, безсмислено е всичкото това...........

# 2 290
Хубаво , приемам ,че ми изтрихте последния пост в "горещата" тема, но не приемам,че не ми отговорихте на въпроса в тази. Благодаря!

# 2 291
Хубаво , приемам ,че ми изтрихте последния пост в "горещата" тема, но не приемам,че не ми отговорихте на въпроса в тази. Благодаря!

Темите са две:
Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема - без коментари, непридружени със снимки
Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - с коментари на кулинарна тематика без изискване за снимка в постовете

# 2 292
  • ту тук, ту там
Червеният надпис "Внимание! Докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 отговора" (цитирам по памет) автоматично ли се появява в края на поста, когато даденото обстоятелство е налице, или постващият сам го копира и го поставя?  Blush

# 2 293
  • Sofia
Автоматичен е.

# 2 294

Темите са две:
Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема - без коментари, непридружени със снимки
Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - с коментари на кулинарна тематика без изискване за снимка в постовете

Тогава защо точно по втората тема получих предупреждение, че щом няма снимка я възприемате като спамо -чат. Това беше всъщност въпросът на който все още нямам отговор.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт