Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 070
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 265
От няколко дни получавам известия за нови отговори, отварям, прочитам, затварям. Получавам веднага след това известие за нов отговор , кликвам в/у "ново" и излиза същия отговор, който последно съм прочела. Почти във всички теми ми се случва, дори и с мои последни отговори, които не съм редактирала.

# 2 266
  • Sofia
Искам точно и ясно да ми се отговори, ако коментирам и споделям рецепти ,както и задавам въпроси за рецепти ,но не мога в момента да качвам снимки в темата " Ежедневните ни кулинарни вдъхновения-снимки и коментари" трябва ли да пиша в темата или не. Защото получих предупреждение ,че" това се възприемало като чатоспам"Явно възприятията ни са различни ,както и да е за в момента не пиша в темата Благодаря!
Темата бе направена именно с такава цел.
Абсолютно достатъчно е да се придържате към темата

# 2 267
Поради неочаквано възникнал хардуерен проблем с ново оборудване, което бе добавено тази нощ, се налага повторно спиране на сайта.
Достъпът до него ще бъде прекъснат днес в 13 ч. като предполагаемото време, в което отново ще сме на линия, е 17 ч.

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 12:36 от Mamma

# 2 268
  • addicted
Имам въпрос за подреждането на темите в 'Следени теми'. Преди, всички, които имаха непрочетени публикации стояха най-отгоре в списъка, независимо от това колко стари са непрочетените публикации.
Мисля, че от днес (поне не съм го забелязвала по-рано) това се промени; ако прочета тема, тя вместо да слезе под всички непрочетени, остава на мястото си. Така понякога трябва доста да се скролва за да се намери някоя тема със стари публикации.
Въпросът ми е - така ли е предвидено да остане? Личното ми мнение е, че предишният вариант беше по удобен.

# 2 269
На мен в мобилната версия винаги ми е било така.

# 2 270
  • Sofia
Временно е така. Страничен ефект е и ще се коригира.

# 2 271
  • addicted
Много благодаря за отговора.

# 2 272
  • Телиш/Плевен
Предупреждавам предварително, че няма да допуснем втори спамо-чат.
Имате място за спамо-чат ...
Мислех, че нещо не съм разбрала добре, но виждам, че пак се споменава спамо-чат, а не го откривам в кулинарния раздел (и видях, че не съм само аз). Може ли линк? Blush

# 2 273
БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори - разговори на всякаква кулинарна тематика.

Скрит текст:
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА
ЧАСТ 98

# 2 274
  • Телиш/Плевен
Благодаря! bouquet
Бях останала с друго впечатление за тази тема, явно погрешно... Peace

# 2 275
Функция "Информирай модератор" е създадена за сигнали за нарушения от всякакъв тип постове, нарушаващи правилата на форума, не само за поредни постове, промяна на заглавия на теми или изтриване на "запис". Много полезна е и при решаването на конфликти в дискусии и спорове между потребители. Ако попаднете на подобна ситуация в тема, която следите, ще се радвам да прочета Вашия обоснован доклад.

Кое точно правило нарушихме та бяхме за пореден път напълно и безсмислено посетени от Бубанка!?
изтритите постове не нарушават правилата на темата, форума, не са обидни,
не е имало конфликти  и т.н.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902209.540;topicrefid=20

Какво точно е "няма да допуснем втори  спамо чат" в поредната тема,
когато форумът се тресе и залива от простотия?
Други работни и отговорни освен Бубанка у тая фирма няма ли бре!?  Crazy

# 2 276
  • Sofia
Аз трия в темата, не Бубанка.
А и не мисля, че има значение.
Искахте изрично да направите тема със снимки и кулинарни рецепти, които да можете да коментирате без да е необходимо да публикувате снимка (каквото е изискването в "снимай, покажи"), получихте я.
За пореден път искате в нея да се обсъжда Лиляна, Мастърчийф, гърдите на една и краката на друга.
Предупредих, че това е против собствените Ви изисквания за тема, тотален оффтопик и съответно е премахнат.
Във визирания форум имате припозната за "спамо-чат" тема, наречена "Въпроси всякакви".
Нито аз, нито друг модератор имаме по-специални аспирации към темата "Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари".
Ако смятате, че и това заглавие не е подходящо, не знам какво може да ви удовлетвори. Например, може да я прекръстим на "Кулинарен спамо-чат" и да отпадне тегобата над "Бързи въпроси".
Условието публикациите да са по конкретна тема е заложено в правилата на форума от самото начало и изключение правят единствено визираните "спамо-чат" теми, които са по максимум една във форум.

# 2 277
Аз не съм коментирала ,ЛИЛЯНА ,ГЪРДИ ,КРАКА ,РЪЦЕ И ПРОЧИЕ ЧАСТИ ОТ ТЕЛА, просто защото имах предупреждение да не пиша,че постовете ми/ които са абсолютно само свързани с кулинарните коментари- ПРОВЕРЕТЕ!!!/ се възприемат от модератори като спамо-чат щом НЯМА снимка. Става въпрос за темата " Ежедневните ни......"
Сега чета пък това

Искахте изрично да направите тема със снимки и кулинарни рецепти, които да можете да коментирате без да е необходимо да публикувате снимка (каквото е изискването в "снимай, покажи"), получихте я.

Айде сега ,кажете какво да мисля. #Crazy  #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 19:02 от dalina_50

# 2 278

За пореден път искате в нея да се обсъжда Лиляна, Мастърчийф, гърдите на една и краката на друга.

Не съм сигурна, че искам да се извиня, но това горното само в нечие болно съзнание може да се роди. Върнете изтритите постинги, за да видят всички "обсъждането" на изброените неща. И това "за пореден път" също не знам как е измислено, никога преди не е обсъждано посоченото по-горе в темата. Мога да приема, че не ви харесва, че са нарушени някакви си права, но да се приписват измислени обвинения на участници в темата, няма да приема. Никакво значение няма кой трие в темата, отношението към нея всички го виждат и както личи, не го е забелязал само един човек.

# 2 279
  • Телиш/Плевен
Обсъжданата тема се създаде, защото в онази със снимките не може да има коментари, нали така? Защо тогава в нея в момента има коментари без снимки, а в тази се следи всяка една казана дума? Не трябва ли отношението към всички теми да е еднакво?

Общи условия

Активация на акаунт