Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 306
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 475
  • ту тук, ту там
Благодаря, Mamma, от сърце!  Hug

# 2 476
Здравейте, възможно ли е да бъдат изтрити всички мои коментари, публикувани до момента. Благодаря!

# 2 477
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не, няма такава възможност. Peace
Цитат
При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации. Профилът се замразява.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

# 2 478
  • Sofia
Предвидена е профилактика на сайта и техниката.
Очакват се прекъсвания и затруднения при зареждането на сайта в периода от полунощ до 7 часа сутринта.
Молим да ни извините за създадените неудобства!

# 2 479
Не, няма такава възможност. Peace
Цитат
При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации. Профилът се замразява.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

Много неприятно, поради лични причини, бих искала да се изтрият някой постове от вече архивирани теми. Жалко, че няма такава възможност, тъй като последствията за мен ще са катастрофални.

# 2 480
  • в сърцето на един мъж...
Можеш да помолиш модератор да ти редактира мненията.

# 2 481
Вашите публикации не са свободно висящи в интернет пространството. Те са част от дискусии. На тях е отговаряно, цитирани са, възможно е изцяло да са променяли хода на дадена дискусия.

Освен това, изтриването им от форума въобще не означава невъзможност да бъдат прочетени.
Както Гугъл, така и web archive пазят изключително дълго време копия на публикациите и те могат да бъдат намерени и прочетени.

Ако става въпрос за 1-3-5 конкретни публикации с посочени лични данни, може да ги докладвате конкретно с молба данните да бъдат заличени. Това обаче няма да попречи да бъдат откривани при търсене в Гугъл.

# 2 482
Интресува ме, няколко определени мои коментари да бъдат изтрити. На кого да изпратя линкове и молба за премахването им. Благодаря за отделеното време, наистина ми е важно!

# 2 483
  • Sofia
На кого да изпратя линкове и молба за премахването им.
На мен.

# 2 484
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=916688 – заглавието на темата е сгрешено. "Тяхни" трябва да бъде "техни".

# 2 485
Здравейте, има ли начин да забраня на даден потребител да ми изпраща ЛС. Вече няколко пъти получавам съобщения с ултимативен и неприятен тон, и въпреки че помолих да не ми се пише повече днес получавам още. Не намирам опция за "блокиране" или нещо такова, може би не търся на правилното място.

# 2 486
  • София
Здравейте, има ли начин да забраня на даден потребител да ми изпраща ЛС.
Профил -> Настройка Лични Съобщения ->
"Списък на Игнориране:
Добавяйте по едно потребителско име на всеки ред.
Въведете *, за да игнорирате получаването на лични съобщения от всички потребители."
Можете да използвате и опцията "Търси Потребители"
И след това "Промени профила".

# 2 487
Благодаря Simple Smile

# 2 488
Въпрос относно новата игра на Филипс:
Не е ли дискриминация на база посещаемост и активност в сайта следната точка от изискванията на играта:
3.3 Тримата участници ще бъдат селектирани на база както заявката им за участие в темата, така и на цялостната активност и мненията им във форумите BG-Mamma.  #Crazy
Какъв изобщо е смисълът регистрирани от скоро потребители да участват? newsm78

# 2 489
  • София
Капитан Морган, кампанията на Philips Airfryer не е класическа игра с награди. В случая получаването на уреда е обвързано с тест и обстойно ревю и по тази причина организаторът не може да си позволи да избере потребители само на база едно единствено мнение, а именно заявката за участие в темата с играта.
Целта е ревютата да са качествени, обективни и полезни и за останалите потребители на форума, които имат интерес към уреда. Изборът няма да е само на база брой мнения във форума, разбира се, а те ще послужат само за добиване на по-ясна обща представа за потребителя и неговия стил на писмено изразяване.

Общи условия

Активация на акаунт