Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 945
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 505
Моя близка преди време е имала акаунт тук, но след отсъствие от страната е забравила паролата си, а имейлът й вероятно е закрит, не се отваря, тъй като не е ползван с години. Нова регистрация ли да прави или има възможност за възстановяване?

# 2 506
Как да променя времето за престой във форума?В момента ме изхвърля на всеки 30 мин,и трябва наново да въвеждам име и парола..
Влезте през пълната версия на сайта от тази страница, като може да увеличите продължителността на сесията в минути и да укажете на системата да "запомни" логването.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login2

Имайте предвид, че системата "помни", че сте логнати на база на записана кратка информация (cookies/бисквитки) на Вашето устройство. В случай че имате някакви указани настройки или програма за регулярно премахване на тези бисквитки, то отново системата няма да Ви разпознае като логнати.

Моя близка преди време е имала акаунт тук, но след отсъствие от страната е забравила паролата си, а имейлът й вероятно е закрит, не се отваря, тъй като не е ползван с години. Нова регистрация ли да прави или има възможност за възстановяване?
Нека да пише на admin@bg-mamma.com като в писмото укаже потребителското си име и имейл адреса, с който е регистриран акаунтът.

# 2 507
За първи път използвам функцията "Информирай модератор" и не съм сигурна, че беше изпратен сигнала. Моля да погледнете този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=914239.msg32966485#msg32966485 - мисля, че подобни "препоръки" ни на шега, ни на яве са допустими към когото и да било

# 2 508
Аз съм много обидена на Тати. Изпраща ми на лични едно-единствено просто изречение с един глатол, вместо сложно съставно или сложно съчинено, без никакво обстоятелствено пояснение. С това нарушава душевния ми комфорт. Аз съм нарушавала правилата, а Тати душевния ми комфорт. Имам въпрос, с какво е по-добър от мен в този случай? Настоявам да му с наложи бан.

# 2 509
  • Sofia
Изречението бе кратко, точно и ясно.
Явно не сте запознати с правилата на форума, което не оправдава нарушаването им.
Имате достатъчно инструменти за сигнализиране при проблеми и нередности. Виждам, че сте открили и правилното място.
Саморазправата и оффтопиците в тема със съвсем друга насоченост не са коректна реакция.

# 2 510
Това е вече друго. Обичам добре построени сложни изречения. Благодаря за информацията, Тати Simple Smile
П.С. Прекрасно знам къде е "правилното" място, но не понасям доноси и няма да ме видите да пиша тук по повод друг потребител. Приятна вечер Simple Smile

# 2 511
От мобилната версия как да използвам бутона Информирай модератор?

# 2 512
  • ту тук, ту там
Трябва да преминеш първо на пълната!

# 2 513
Добре.  Confused
Значи няма да го ползвам.

# 2 514
Моля да обърнете внимание на тази ситуация!Нарушават се правилата, аз самата съм ги нарушила, но не мисля, че случващото се е редно и след почти 11 години регистриран потребител, съм крайно тъжна, че се допуска това!
Благодаря предварително от името на всички момичета е темата
темата

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 19:46 от Catalleya

# 2 515
  • София
момичетата от коя тема?

# 2 516
Малко на red velvet ми напомня въпросната Trakia-BG.

# 2 517
Малко на red velvet ми напомня въпросната Trakia-BG.
Тъкмо това идвам да пиша. Темата е за декемврийки 2016.

# 2 518
поправих се, извинявам се, линка е този

# 2 519
  • София
Освен в декемврийките, въпросната дама се вихри в ноемврийки, априлки и майки. Губя й спатиите кога баш ще ражда. И в темата за ЧХГ стойностите прекалява...

Общи условия

Активация на акаунт