Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 181
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 760
Достатъчно!

# 2 761
  • Ямбол
Без да целя да наливам масло в огъня, но искам да попитам нещо свързано с тези клипчета.
Тъй като Темата "Искам да кажа ..." е един вид за всичко, но все пак някои потребители изказаха мнение, че тези клипчета са досадни, затрудняват четенето и изобщо не знам кой ги отваря, то мога ли в следващата тема да помоля да не се прекалява с тях и евентуално да са в скрит текст и това да остане като правило на темата?
Не ми се искаше досега да слагам каквито и да е ограничения, за да може всеки свободно да изразява това, което иска, но в случая се получава нещо като детски инат и е дразнещо, не само за мен.

# 2 762
Тъй като Темата "Искам да кажа ..." е един вид за всичко, но все пак някои потребители изказаха мнение, че тези клипчета са досадни, затрудняват четенето и изобщо не знам кой ги отваря, то мога ли в следващата тема да помоля да не се прекалява с тях и евентуално да са в скрит текст и това да остане като правило на темата?

Можете.

# 2 763
Може ли да ми кажете, питам от името на друг потребител, защо е блокиран със следния текст- мултиакаунт, не регламентирана реклама?Не може да изпраща лични съобщения и не миже да коментира, предварително се извинявам, ако не пиша в правилната тема.

# 2 764
Моля за профила на потребителя, от чието име питате.

# 2 765
Жармен с бан ли е?

# 2 766
Моля за профила на потребителя, от чието име питате.
Извинявам се забравих да го напиша, потребителят е - Vermudche

# 2 767
Здравейте, за моя профил ставаше на въпрос по-нагоре. От телефона ми дава в червено забрана, а от лаптопа като вляза мога да пиша коментари и лични съобщения. Може ли да оправите да си влизам от телефона, защото него ползвам постоянно. Незнам какво е станало, не съм направила нещо грешно, само този профил ми е и не пращам реклами.
Благодаря предварително, лек и спокоен ден Simple Smile

# 2 768
  • Sofia
Съжалявам.
Беше Ви прихванала стара забрана на друг потребител.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 15:11 от Tatti

# 2 769
Защо е изтрит мой коментар от темата "Самотно ми е..."?

Поправям се - сега се появи, а до преди беше отбелязан като публикуван само ако отида на "Моите публикации", в темата го нямаше.

# 2 770
  • София
Съжалявам.
Беше Ви прихванала стара забрана на друг потребител.
Татти, от време на време имам същия проблем през телефона, обикновено когато съм в движение. След определен период от време - минути, 1 час, понякога 1 ден, се оправя. Когато влезам през компютър няма рестрикции.
Сега виждам, че и на друг се е случвало. Не ми създава проблем, просто ми стана любопитно дали имате представа на какво може да се дължи.

# 2 771
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=925898;topicrefid=19

Не знам дали темата е истинска, допускам, че е. Ако е така, има ли някакъв начин да се засече от къде пише потребителката, да се сигнализира някъде?

# 2 772
  • Испания

Не знам дали темата е истинска, допускам, че е. Ако е така, има ли някакъв начин да се засече от къде пише потребителката, да се сигнализира някъде?

Идвах за същото. Изглежда истинска, погледнах и предишни нейни публикации.

Дано да може да ѝ се помогне.  Praynig

# 2 773
  • София
Точно заради предишните публикации се стреснах.

# 2 774
  • Sofia

Татти, от време на време имам същия проблем през телефона, обикновено когато съм в движение.
... дали имате представа на какво може да се дължи.
Да. Обикновено се дължи на публични мобилни мрежи, по една или друга причина рестриктирани от форума. Щом излезнете от обхвата им, забраната отпада.

Следим темата, писал съм на потребителката, а мненията и съветите, които са дадени в темата са на място. По това време на денонощието обичайно не е на линия и не разполагаме с допълнителни данни за нея. Надявам се кризата и да отмине и този път и да потърси специализирана помощ. С каквото можем, ще помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт