Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 896
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 775
  • София
Татти, благодаря за отговора!

# 2 776
Моля профила от който ви пиша да бъде замразен, защото създадох друг по причина, че бях си забравил паролата, но я налучках и сега имам два! Благодаря предварително!

# 2 777
  • Телиш/Плевен
Мисля, че има някакъв проблем с мащабирането на изображения. newsm78
Реших да пробвам как ще изглежда подписът ми в темата за проби, обаче още преди публикуването видях, че изображението се разтегля до друг, по-голям размер. Така си остана и след публикацията, а в същото време изображението е с нормалните си размери в подписа ми. Може и при мен да е проблемът, но адресът е един и същ и в поста, и в подписа ми и затова смятам, че е от форума. Peace

# 2 778
  • Ямбол
А защо си сложила таг за по-голям размер:
[img .http://width=600 height=385]http://i68.tinypic.com/1zgrg29.jpg[/img]

# 2 779
  • Телиш/Плевен
Не съм, тагът се слага автоматично, когато размерът на изображението е по-голям и го оразмерява до допустимите за форума. Сега не знам защо пак се слага, след като изображението е по-малко. И всъщност това е проблемът, за който говоря.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 19:09 от Лале в дъжда

# 2 780
  • Ямбол
Коригирам, слага таг, може би така е зададено при по-малки от от пределена граница изображения.

# 2 781
  • Телиш/Плевен
Слага се автоматичен таг, само при скрито изображение, пробвах ги и двата варианта в тестовата тема.
Аз виждам и двете изображения в поста ти по един и същи начин. Да не би наистина проблемът да е при мен? newsm78

О, редактирала си се. Съжалявам за излишния пост тогава. Peace

# 2 782
Не е от форума.
Ето същото изображение, само че качено в друг сайт.

# 2 783
  • Телиш/Плевен
Благодаря, Mamma! bouquet
Значи все пак въпросният сайт, който използвам, не е съвсем безпроблемен и трябва да спра да го препоръчвам.

# 2 784
Знам, че има теми по държави, а и тема с административни проблеми в чужбина, но няма тема за административните проблеми в БГ. Темата за странните навици в други държави се поотдалечи и искам да попитам, дали, ако пусна една тема в клюкарника е приемливо?

Няма смисъл да я пускам в чужбинския, който не е особено активен.

# 2 785
  • Телиш/Плевен
Imgur не са блокирали нашия сайт, а генерално използването на тяхно съдържание в други сайтове.

Цитат
We allow hotlinking on forums, but hotlinked images cannot be used as content for a website, including blog posts, avatars, site elements, and advertising.

Позволяват публикуване на линкове към тях, но не и директно използване на техни изображения в уебсайтове, блогове, за аватари или други елементи в сайта.
Имате ли представа дали проблемът вече е решен?
Преди няколко часа писах в отговор на този пост, като качих изображенията в друг сайт, но след публикуването на мнението ми видях, че потребителката се е справила сама (или по-вероятно с помощ от модератор или администратор, тъй като посочените адреси не бяха верните). Мисълта ми е, че аз виждах и аватара, и подписа, въпреки че са качени в гореспоменатия сайт (проверих адресите, не съм се заблудила). Затова и си изтрих поста, защото ми се стори излишен, след като изображенията са видими и вече в профила на потребителката. Но виждам, че AnMary е писала почти същото като мен и дори е цитирала този пост на Mamma и се чудя дали пък междувременно imgur не са разрешили използването на съдържанието им.

# 2 786
  • София
Не знам.
При разглеждане на профил с аватар или подпис от imgur - виждат се, но не се виждат при листване на тема.
Даже стария ми подпис се беше появил, но си ги виждах само като си отворя профила.

# 2 787
  • Телиш/Плевен
Благодаря, AnMary! bouquet
Значи все пак е препоръчително да се избягва този сайт, а тъкмо си помислих, че вече всичко е наред с него.

# 2 788
  • София
Имам проблем с качването на аватар, уж го изрязах и трябва да е с размери 150х150, но въпреки това ми дава следното съобщение:  При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:

Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.

Това е аватара: http://media.snimka.bg/s1/5393/037029918.jpg

Аз ли нещо бъркам?

# 2 789
Даденото изображение при отваряне е с размери 480х480 пиксела.

Ето така е намалено на 150х150

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Общи условия

Активация на акаунт