Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 845
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 2 790
  • София
Моля ви, ориентирате ме къде и как мога да си направя лентичка за бременност. Благодаря  bouquet

# 2 791
  • София
Даденото изображение при отваряне е с размери 480х480 пиксела.

Ето така е намалено на 150х150

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Благодаря, значи аз нещо бъркам  bouquet

Моля ви, ориентирате ме къде и как мога да си направя лентичка за бременност. Благодаря  bouquet
Ето лентичките: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758;topicrefid=19

# 2 792

Лентичките - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

Темата с инструкции за лентичките е закована в тази група и koikoii вече е дала линк към нея.

# 2 793
  • София
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 2 794
току-що попаднах на много агресивна реклама на смартфон на форума-покрива автоматично цялата страница, включва видео и даже ми пусна звука на лаптопа, който беше изключен. И събуди всички наоколо, защото не показва Х за затваряне и трябваше да рефрешна-не помогна -почна пак, после затворих страницата и така

# 2 795
Нямаме рекламен формат, който да покрива цялата страница и автоматично да пуска звук.
Моля, ако Ви се зареди отново подобна реклама, направете скрийншот, за да видим каква е.

# 2 796
добре Мама Simple Smile

# 2 797
току-що попаднах на много агресивна реклама на смартфон на форума-покрива автоматично цялата страница, включва видео и даже ми пусна звука на лаптопа, който беше изключен. И събуди всички наоколо, защото не показва Х за затваряне и трябваше да рефрешна-не помогна -почна пак, после затворих страницата и така

Същото се случи и при мен одеве, така се стреснах hahaha, но аз успях да я затворя от хикса. Изскочи ми от долният десен ъгъл на монитора и го превзе, гръмна музика, но не успях да видя какво рекламират.

# 2 798
  • Телиш/Плевен
Мисля, че рекламата беше на смартфон Huawei и май не е от форума. Thinking

Да, наистина е на този смартфон и току-що ми се появи като по поръчка. Ето скрийншотове:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 12:05 от Лале в дъжда

# 2 799
  • София
Скрит текст:

Ето как покрива почти цялата страница рекламата. Хиксче имам, за да я затворя, но е неприятно.

# 2 800
Да, тази реклама ми изкара ума и на мен сутринта. Появи се, звука се включи и аз се стрснах 😊 Имаше си хиксче.

# 2 801
При мен се появява отпреди седмица, без звук е, и сама изчезва след секунди, на лаптопа.

# 2 802
И при мен. И категорично е от форума, защото това е единствения сайт на български език който посещавам.

# 2 803
  • Телиш/Плевен
И при мен. И категорично е от форума, защото това е единствения сайт на български език който посещавам.
Имах предвид, че вероятно е от Гугъл. Преди няколко дни Mamma обясни, че една част от рекламите идват от Гугъл и съм почти сигурна, че и с тази е така. Peace

Това са реглами от Гугъл. Зависят от Вашите интереси, търсения в Гугъл, посещения в други сайтове. Не се "пускат" от нас, а от Гугъл.

# 2 804
  • София
Влезнах да напиша и аз за тази реклама и виждам, че и на други излиза.
Аз искам да попитам Мамма и Татти има ли начин да не ни излизат такива реклами от Гугъл. Нямам нищо против рекламите от сайта да ми се зареждат, те нито са така натрапчиви, нито имат такъв звуков фон.

Общи условия

Активация на акаунт