Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 498
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 940
Здравейте! От известно време забелязвам, че бутона Маркирай като прочетено не работи.

# 2 941
Изтрити са много коментари в "Покажи се".
Не са били на място.

По какъв начин мой коментар, в който изказвам мнение за публикувана снимка е бил не на място, а други съдържащи въпроси "Какво имаше в изтритата снимка" и отговори "Еди какви си бикини" са напълно адекватни в темата и още стоят?

Много снимки биват коментирани къде адекватно, къде не и едните се трият, а останалите все още са видими. На какъв принцип триете и дали изобщо имате такъв?

# 2 942
  • Sofia
Интересно как моите постинги,  много смислени мнения на руснаци, напр. , че за Русия подкрепата на  един близкоизточен диктатор е по-важна от пенсиите, бяха изтрити, а това на emokey, , което не е по темата седи !?!
Премахнати са серия от картинки на чужд език, непридружени с коментар
Цитат
При цитиране на чуждестранни източници, то чуждестранният текст трябва да е придружен с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.

По какъв начин мой коментар, в който изказвам мнение за публикувана снимка е бил не на място, а други съдържащи въпроси "Какво имаше в изтритата снимка" и отговори "Еди какви си бикини" са напълно адекватни в темата и още стоят?

Много снимки биват коментирани къде адекватно, къде не и едните се трият, а останалите все още са видими. На какъв принцип триете и дали изобщо имате такъв?
Веднага след публикуването от потребителка, от публикацията и бе отстранена снимка на долното и бельо. Същата участ сполетя вече направените и впоследствие направените коментари за него, в това число и вашата публикация изразяваща крайно съжаление за пропуснатия шанс да се запознаете с гледката. Цитираните от Вас останали публикации, очевидно са мой пропуск, който Вие с право отбелязвате и спокойно можете да използвате функцията "Информирай модератор" за да сигнализирате за него.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 10:59 от Tatti

# 2 943
  • София
Здравейте! От известно време забелязвам, че бутона Маркирай като прочетено не работи.
Най-вероятно имате инсталиран адблок.
При мен проблемът е от браузера (Waterfox).

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 11:24 от AnMary

# 2 944
Благодаря  bouquet

# 2 945
Къде може да се пише на Mamma, защото ЛС са забранени?

# 2 946
На имейла в профила й.
mamma(а)bg-mamma.com
(а) = @

# 2 947
Благодаря! Hug

# 2 948
  • София
В новото заглавие на темата за преврата в Турция има грешка.

# 2 949
  • някъде
Отворих нова тема в раздел Хоби,но тъй като не я намирам сега,бихте ли ми казали дали е преместена или изтрита.

# 2 950
Вашата тема е по същество обява и не е допустима във форума.

# 2 951
  • София
Преди около 10 минути...
Цитат
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at bg-mamma.com Port 80

# 2 952
  • Sofia
Вероятно е имало моментен срив в комуникацията между браузъра Ви и интернет доставчика.
При нас не са засечени проблеми, но благодарим за сигнала!

# 2 953
От вчера се опитвам да направя нова тема за Милано.
Но не ми се получава.

Сега в момента ми е отворено полето за Нова тема. Копирала съм старата информация и искам да добавя нова, но след съвсем малко време ... сякаш екрана ми блокира. Нито мога да напиша нещо, нито да публикувам вече написаното...

На какво би могло да се дължи това?

# 2 954
  • Sofia
Няма повод за подобно поведение.
Опитайте да ми пратите темата като лично съобщение за да видите дали се случва същото.
Там ще Ви помогна да я пуснем и редактираме.

Общи условия

Активация на акаунт