Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 092
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Испания
Преди малко за няколко минути не зареждаше форумът. Изписва: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

# 3 406
  • Ænima/Albuquerque
Имам нечовешки проблеми с форума...
След смяната на устройството ли започна проблемът?
Може ли в такъв момент, когато не Ви зарежда сайтът, да пробвате да проверите тук (външен тест за достъпността на сайта).
http://www.isitdownrightnow.com/bg-mamma.com.html

Може да проверите и скоростта на Вашата връзка към хостера на БГ-Мамма - Нетерра чрез този тест
http://87.120.201.2:81/bandwidth/index.html

Да, след смяната на устройството. Нямам проблем през телефона, или когато се свържа към другата WiFi мрежа вкъщи. Макс ми е основния доставчик, понеже другата мрежа не хваща хубаво на мястото на което работя.

Проверих достъпността и на двете места - не показва проблем, даже напротив - Нетерра ме поздрави...  Tired

# 3 407
  • София
Днес няколко пъти ми излиза съобщение за проблем със сертификата за сигурност на сайта - в различни под форуми и теми. В мобилната версия.
С какво устройство и браузер? Пробвахте ли да рестартирате браузера/устройството? Продължава ли да дава такова съобщение? Може ли да го цитирате точно, моля.

Проблемът беше само в неделя и май се реши от само себе си  Peace Ако се случи отново ще цитирим точно съобщението.

# 3 408
Как мога да си изтрия профила ?

# 3 409
Не можете.
Профилът Ви може да получи ранг "отказал се", за да нямате възможност да го ползвате, но публикациите, които сте написали, остават във форума.

# 3 410
Публикациите могат да останат. Няма проблем. Просто искам да изтрия регистрацията ми.

# 3 411
Самата регистрация не можете да бъде изтрита. Желаете ли да блокирам профила Ви?

# 3 412
Да, моля.

# 3 413
  • SHOOT ME 10 $
От кога и с какви съображения е възпрепятствано коригирането или изтриването на постовете от авторите им. Има ли алтернатива?
Респект и уважение към ръководството!

# 3 414
  • София
Цитат
РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.
Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.
Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.
Редакцията и триенето на стари съобщения не се толерира, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина, нарушава се целостта на темата, логиката и смисълът на диалога.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973;all

# 3 415
  • София
Пост се трие, само когато е последен в темата и след него няма публикувано нищо друго. Пост се редактира в рамките на 24 часа от публикацията. Ако имате желание за промяна на съдържанието на пост пишете на модератор и ако прецени, че съображенията са съществени ще го направи.

Ако всеки реши да трие и променя каквото и когато му скимне ще се промени съществено съдържанието на доста теми.

# 3 416
  • SHOOT ME 10 $
milenaka
Безкрайно благодаря за изчерпателния отговор! bouquet
Усмихнат ден желая!
Mrs Jan
Моите извинения ! Не забелязах ,че и Вие сте отговорили на въпроса ми.Благодаря,
на Вас Спокоен    ден желая!

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:57 от midkoo

# 3 417
Аз съвсем сериозно искам да попитам какво може и какво не може да се коментира в темата "Селски" номера и пинизи? Вчера си позволих да коментирам написано, но моя пост беше изтрит без обяснение, въпреки че не беше нито обиден, нито извън правилата (според мен). Добре, приемам, че съм сбъркала, въпреки че не разбрах как? Но днес гледам, че се коментира надълго и нашироко правилника за движение по пътищата и дали е редно да тръгваш на зелен или жълт светофар. Та затова, простете ми, но наистина какво може да се коментира в тази тема според Вас?

# 3 418
  • Ænima/Albuquerque
Имам нечовешки проблеми с форума...
След смяната на устройството ли започна проблемът?
Може ли в такъв момент, когато не Ви зарежда сайтът, да пробвате да проверите тук (външен тест за достъпността на сайта).
http://www.isitdownrightnow.com/bg-mamma.com.html

Може да проверите и скоростта на Вашата връзка към хостера на БГ-Мамма - Нетерра чрез този тест
http://87.120.201.2:81/bandwidth/index.html

Да, след смяната на устройството. Нямам проблем през телефона, или когато се свържа към другата WiFi мрежа вкъщи. Макс ми е основния доставчик, понеже другата мрежа не хваща хубаво на мястото на което работя.

Проверих достъпността и на двете места - не показва проблем, даже напротив - Нетерра ме поздрави...  Tired

Нещо по моя въпрос?

# 3 419
  • Sofia
Аз съвсем сериозно искам да попитам ...

Не мисля, че след десетината ми предупреждения в темата (понякога придружени с примери), мнението:
Цитат
Joy Joy
Правилно  Grinning какъв невъзпитан човек
представляващо реплика към публикация, която дефинирано от самия и автор е извън темата, ТРЯБВА да остане в темата!

Общи условия

Активация на акаунт