Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 787
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 435
  • Ямбол
И аз да изразя недоволство от ужасното пускане на последователни постове. Обичайно го срещам при потребителите КатиАБВ и АбсурТ. Кати в темата за хомеопатия в Клюкарника има 5 последователни поста и това за нея е тенденция. Има ли начин да се прекрати?

# 3 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, двойните постове са много неприятни, но когато не се санкционират (понеже модераторите все пак не могат да огреят навсякъде), а при направена забележка потребителят с поредицата двойни постове наглее или просто си прави оглушки, нямаме голям избор и се налага да ги толерираме.

# 3 437
  • София
Бих искала да попитам, как се процедира с потребител, който на база личната си неприязън, докладва случайни нарушения на съфорумците, внушавайки че са перманентни и непростими?
Пример- Лиляна със заблуждаващата информация, че публикувам непрекъснато последователни постове.
Разбирам, че модераторите не са пъдари и не могат да проследят всичко писано, но когато едни и същи хора сигнализират за едни и същи съфорумци, е близо до разбирането, че иде реч за лично отношение, а не за принципна позиция.

# 3 438
  • Sofia
В Смешките и в тази тема ми се включва антивирусната.
Моля, пратете ми на ЛС скрийншот или точното съобщение от антивирусната, за да открием причината.

...Леко ми е странно тема със заглавие "Ядете ли свински уши?" да е отчетна.

... инспирирани от темата "С какво ви дразнят свекървите", се появиха и други теми. Някои съвсем логично и на място - не върви в такава тема да пишеш с какво те дразни снахата или мъжът, а няма съществуващи подходящи, в които да се пише. Обаче каква е логиката ...
За да е периодична не е нужно да е отчетна, а да има потенциал за такава. Ако няма, ще отмре.
За детайлното дефиниране на дразнещите и дразнителите, нещата стоят по аналогичен начин. Ако някой е преценил, че трябва да пусне тема за конкретен дразнител и има достатъчно потребители, които да се включат по същество, значи темата заслужава живот. Шуранайките и извънземните, логично ще бъдат обединени с вече съществуващата обобщителна тема.

И аз да изразя недоволство от ужасното пускане на последователни постове. Обичайно го срещам при потребителите КатиАБВ и АбсурТ. Кати в темата за хомеопатия в Клюкарника има 5 последователни поста и това за нея е тенденция. Има ли начин да се прекрати?
Да. Докладвате ги и модераторите вземат мерки.

Бих искала да попитам, как се процедира с потребител, който на база личната си неприязън, докладва ...
Всеки има право да използва функцията "Информирай модератор"когато сметне за необходимо. Сигналите се разглеждат и ако е нужно се вземат мерки. Ако сигналът е адекватен, наличието на лично отношение, няма никакво значение.

# 3 439
  • Ямбол
Благодаря за отговора. Да, вижда се, че се вземат мерки и въпреки това, привържениците на последователни постове продължават да го правят. Оставям настрана неуважението към останалите потребители и модераторите, но така ефектът от докладване и после модериране се губи. Следващия път пак е същото. От възражението в тази тема става ясно, че те си мислят, че някой специално ги докладва, а не осъзнават колко дразнещо е това.
Както и да е. Силно се надявам, че някой може да е разбрал.

# 3 440
  • София
В Смешките и в тази тема ми се включва антивирусната.
Моля, пратете ми на ЛС скрийншот или точното съобщение от антивирусната, за да открием причината.

Проблемът изчезна около два часа след като написах поста.

# 3 441
Ако някой още не е разбрал за шалчетата.  ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=556182

# 3 442
Благодаря за сигнала!

# 3 443
Здравейте! Днес пуснах тема " Търся "Когато се чувствам: Щастлив" на Трейси Мъроуни " в раздел Свободно време и забавления / Литературен клуб. С линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=954458

Темата, изглежда, е била изтрита или преместена (не мога да я открия в друг раздел). Ако е така - каква е причината и ако това не е правилният раздел, в кой да я пусна? Моля за помощта ви, защото тази книжка ми трябва доста спешно (до 2 седмици) и е ненамираема, а това е последният шанс да се намери.

Тук все още се пази кеш от темата, преди да изчезне: Вече е изтрита и от този кеш, но запазих screenshot:
http://i.imgur.com/Op9kFBL.png

# 3 444
Темата Ви противоречи на правилата на форума според които уговарянето на покупко-продажби е забранено.

# 3 445
Темата Ви противоречи на правилата на форума според които уговарянето на покупко-продажби е забранено.
Т.е. проблемът е, че експлицитно предлагам да я купя? Окей, тогава мога поне да пусна същата тема, на същото място, без частта, че искам да купя книжката, просто с молба, който я има, да се свърже с мен?

Реално вероятно ми върши работа и само да я сканирам, например.

# 3 446
Търсете я без молба да се свържат с Вас. Въпросът не е в едната конкретна дума, а в правилата и политиката на форума.

# 3 447
Търсете я без молба да се свържат с Вас. Въпросът не е в едната конкретна дума, а в правилата и политиката на форума.
Прощавайте, не разбирам с какво молбата да се свържат с мен противоречи на правилата?

# 3 448
От Правилата на сайта:
Цитат
Забранено е развиването на търговска дейност във форумите!
Допускат се обяви за покупко-продажба само на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това групи за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

Няма, разбира се, никакъв проблем да помолите за помощ и съвет къде може да потърсите и евентуално да намерите търсената от Вас книга. Сигурна съм, че ще има потребители, които могат да Ви дадат ценни идеи.

Предложението да я закупите от някого чрез форума, или ако някой Ви предложи да Ви я продаде тук, вече е извън допустимото от правилата ни.

# 3 449
Благодаря много и на двете ви! Искам само да попитам, окей ли е да пусна тема отделно за този въпрос (тя, така или иначе, ще е временна и до средата на декември може да се изтрие изцяло)? Понеже, честно казано, като не си намерих темата, първо реших, че това е бил проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт