Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 982 774
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 525
  • Sofia
Теми, по молба на автора се заключват, когато в тях има личен елемент, обикновено в първата публикация. Всеки има право да поиска заключване на пуснатата от него тема, но решението е на модераторите. Искането не води обезателно до заключване, просто вие виждате само едната страна.  
Доста често, когато стане "интересно", темата вече се е отклонила в съвсем друга посока и конкретиката отдавна е избягала. Обикновено фокусът се измества върху личността на автора и темата се обезсмисля.
Ако подобна тема е провокирала принципни въпроси и дискусии, те спокойно могат да се обособят и формулират в отделна тема.

# 3 526
А кое налага заключването на теми по молба на автора, когато не е  по лични проблеми, а по обществено значими въпроси?

# 3 527
  • Sofia
Има конкретна причина за всяко заключване.
Както вече споменах, ако обществено значимият въпрос е достатъчно важен и темата не е изчерпана, нищо не пречи да отворите нова тема за това.

# 3 528
  • Пловдив
Явно ще трябва да го правим. Когато много ме засърбят пръстите да се обясня ще го направя. Но продължавам да смятам, че темата не е само на пусналия я.

# 3 529
Има конкретна причина за всяко заключване.
Както вече споменах, ако обществено значимият въпрос е достатъчно важен и темата не е изчерпана, нищо не пречи да отворите нова тема за това.

По тези теми например, от коментар 66-67...., каква точно е причината да се угажда на автора им, извън факта, че той ги е пуснал?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=553102;sa=showPosts;start=60

# 3 530
  • Sofia
Угаждане не е причината. Авторът се беше объркал за някои основни пположения във форума.

# 3 531
Ок, азвторът се е объркал, но явно не е само той. Де факто темата за бюджета беше заключена (сигурна съм, тъй като съм коментирала по нея и ми беше излязла с червена цифричка за последния коментар и заключена, с невъзможност за следващи коментари). Някои от другите му теми също ми бяха излезли в нови теми, беше пуснал няколко за 1 ден, обаче с катинар. Съгласна съм, че когато има прекалено лични неща - някои хора приказват в състояние на афект неща, които иначе не биха коментирали, респективно пускат теми и в бг-мама, тогава е добре да бъдат заключвани и даже изтрити някои прекалено лични постове, но не е нормално да пускам теми например за борба с хлебарките и защо не ми бухва козунакът, и някой модератор да върви след мен и дами угажда на прищевките за заключване.

# 3 532
Здравейте. Не съм публикувала никъде тук реклама, още по-малко нерегламентирана, но когато вляза от лаптопа си (който е нов впрочем и не знам дали няма общо с това) в сайта, ми изписва съобщение, че нямам право да публикувам или пращам съобщения. Може ли да се провери какво е станало, моля?

# 3 533
Здравейте,
Моля, пишете до admin@bg-mamma.com , като в писмото укажете потребителското си име и цитирате точно пълното съобщение за грешка, което Ви се изписва.

# 3 534
Има ли тема за болестта на Хашимото?

# 3 535
# 3 536
# 3 537
  • Пловдив
В Клюкарника в новия вид не ми работи бутона "започни тема".

# 3 538
  • София
Има ли тема за споделяне на впечатленията от новия вид на форума?

# 3 539
  • София
Каква ли би могла да е причината, поради която не виждам новия вид на форума?

Общи условия

Активация на акаунт