Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 982 774
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 540
А как да разгледаме новия вид, кликнах на "Включете" се, нищо не се случи при мен освен рефреш на темите  Rolling Eyes

# 3 541
И при мен няма промяна след натискане на бутона"включете се".

# 3 542
  • София
Има ли тема за споделяне на впечатленията от новия вид на форума?
Долу, в дясно на екрана има светлосиня стрелкичка. Като я натиснеш, излиза прозорец – пишеш в него.

# 3 543
  • Sofia
Моля, на когото се е почвила тестовата страница,  да ползва полето в дясната долна част на пробната версия.
Предназначението му е точно за това. Екипът разработчици ще обработи впечатленията и забележките за следващия етап.

# 3 544
  • София
Не ми излиза прозорче за мнение.

# 3 545
  • Sofia

Долу, в дясно на екрана има светлосиня стрелкичка. Като я натиснеш, излиза прозорец – пишеш в него.
Ако сте с инсталиран адблокър, проблемът може да е предизвикан от него.

# 3 546
  • Mediterraneo
Има ли тема за разискване на новата версия или този път няма да се даде арена на недоволството на потребителите?

# 3 547
  • Sofia
На този етап няма подобна тема. Крайната верия може да претърпи големи промени.
Този тест е пуснат само за първоначално мнение. Спокойно може да пренебрегнете съобщението, да затворите тестовия прозорец и да се върнете в стандартната версия.

# 3 548
Добре де, защо се променя пак пълната версия, като обещахте да промените мобилната? Нали уж се работеше по мобилната версия и щеше да се случи до края на годината?

# 3 549
  • ... рееща се.
А как да видим тестовата версия? При клик на "включете се" alpha.bg-mamma.com ме прехвърля автоматично в стандартната версия.

# 3 550
  • Пловдив
Аз смятам да си дам всичките прдложения, вече започнах.

Искам да има надписи какво представлява даден емотикон когато задържа мишката върху него докато пиша отговор. Половината не ги разпознавам. Писах го и в синьото прозорче.

# 3 551
Надпис в оранжева лента - горе - "BG-mamma се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си ". Следва синя лента с надпис "включете се" и >. Кликам и идвам тук http://www.bg-mamma.com
Нямам инсталирани никакви адблокъри.
Долу вдясно няма нищо.

# 3 552
Каква ли би могла да е причината, поради която не виждам новия вид на форума?
И при мен така.

# 3 553
  • София
Моля, на когото се е почвила тестовата страница,  да ползва полето в дясната долна част на пробната версия.
Предназначението му е точно за това. Екипът разработчици ще обработи впечатленията и забележките за следващия етап.
при мен такова няма.... точно щях да питам къде го това поле Wink
Много ми е депресираща новата версия с това тъмносиво. Все едно някакъв вестник чета.

# 3 554
  • софия
Надпис в оранжева лента - горе - "BG-mamma се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си ". Следва синя лента с надпис "включете се" и >. Кликам и идвам тук http://www.bg-mamma.com
Нямам инсталирани никакви адблокъри.
Долу вдясно няма нищо.
И при мен е така. Но влизам през таблета в пълна версия.

Общи условия

Активация на акаунт