Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 165
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 140
# 4 141
# 4 142
# 4 143
И не спира... ooooh!

# 4 144
  • Sofia
С каква цел се прави?

# 4 145
Може би рекламира сайта. Или просто му/и хлопа дъската. Всъщност и двете мисля.

# 4 146
  • София
Май е линк за гласуване на нещо.

# 4 147
Наистина, няма тема в която тази/този да не се е разписал.

# 4 148
  • Sofia
Благодаря ви.
Докато изтрием първия спам се беше развихрил наистина.
Коригирахме го.

# 4 149
  • Варна
Здравейте,
получих няколко мейла с линк за смяна на паролата, поискан заради забравена парола. Не съм ползвала обаче такава функция. Някой се опитва да хакне профила ми ли? Може ли да се разбере?

# 4 150
Моля, препратете ни един от тези мейли на admin@bg-mamma.com .

Възможно е някой с име, близко като изписване до Вашето, да бърка потребителското си име, а не тенденциозно да се опитва да смени Вашата парола.
За всеки случай, ако скоро не сме сменяли паролата си, променете я, като спазвате правилото за силна парола - поне една главна буква, поне една цифра и поне един специален символ.

# 4 151
4 еднакви мнения,реклама и днес създаден акаунт:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=568799

# 4 152
Как трябва да бъде формулирана веган информационно-дискусионна тема в Клюкарника, за да не бъде класифицирана като "крайно тенденциозна и пропагандна"?

И аз, и други потребители сме пускали подобни теми и преди. В общия случай те просто са били заключвани, защото от липса/недостиг на логични и научни доводи темите се превръщаха в надвикване и сочене с пръст. Подобно нещо не е приятно никому, поради което се опитах да поставя нещата на друга основа.

Та как бихте ми предложили да инициирам градивна и мирна дискусия, без в началото да изложа тезата, която да бъде обсъждана? Да, темата за или против веганството е (все още) провокативна в България, но точно затова я сложих в Клюкарника.

Въпросът ми е напълно искрен и продиктуван от уважение към свободата на словото във Форума. Съвсем истински се изненадах, че темата ми беше изтрита заради нарушаване изискванията на bg-mamma. Току-що изчетох от-до ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! и по моята скромна преценка темата не е била в нарушение на нито едно от въпросните правила.

# 4 153
Аз съм последният човек, който би защитил тезата на Фея Кръстница. Напротив, намирам проповядваните от нея идеи за лишени от елементарен здрав разум и дори зловредни, особено за тийнейджъри и хора със склонност към хранителни разстройства. Това свое мнение съм споделяла във всяка нейна тема, опонирайки  ѝ. Но бих искала да попитам защо всяка тема на Феята, имаща за цел дискутиране на веганството се изтрива, докато темата на антиваксърите стои вече 35-то издание? С какво темата на антиваксърите е по-малко заблуждаваща, манипулативна и опасна от тези на Феята? Ако ще бъдат изтривани темите на Феята, с което съм напълно съгласна, не е ли редно това да се случи и с антиваксърската тема?

# 4 154
Фея Кръстница, както написах и снощи в другата тема - има граница между изразяване на лично мнение и пропаганда. Дори в темата, в която питате защо е премахната темата Ви, вменявате вина и задължения.

Има теми за веганството, за столетническото хранене, веганизъм и суровоядство, веган рецепти, които са достатъчно големи и съдържат достатъчно информация за всеки, който се интересува от тази тематика, и в тях може свободно и спокойно да коментирате храненето и начина на живот, който сте избрали.

the wishmaster, както вече посочих - има достатъчно теми за веганството, като част от тях са стартирани от Фея Кръстница, което оборва твърдението Ви, че всяка нейна тема се заключва. Ако някой си позволи да пусне тема "Не ваксинирайте децата си", тя също ще бъде премахната и авторът ще бъде насочен към съществуващата тема за ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт