Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 529
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 260
   Ако правилно разбирам какво визираш под "блокиране", то отговорът е – защото няма логика да има такава опция. Simple Smile Аз, всъщност, не се сещам за форум, в който това е възможно.

Има, има. Като блокираш някого и мненията му са като в спойлър, пише само "Избрахте да не виждате мнения от този потребител, ако желаете все пак да видите това мнение, кликнете тук". Жалко, че няма да го има в новата версия. Grinning

# 4 261
  • Euskal Herria
Хм, а това как и откъде се прави?

# 4 262
  • Sofia
Има, има. Като блокираш някого и мненията му са като в спойлър, пише само "Избрахте да не виждате мнения от този потребител, ако желаете все пак да видите това мнение, кликнете тук". Жалко, че няма да го има в новата версия. Grinning
   Е, не знаех. Laughing Но и не пиша много по форуми, освен в този.

Според мен, qrye имаше предвид, че е възможно в други форуми, не в този. Peace

# 4 263

Не тук. Laughing

# 4 264
http://beta.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=570092 - за 47 минути след като се е регистрирала, вече има 8 мнения. Дори не чете темите - цитира и отговаря само на първото мнение, а те нещата са се променили сто пъти във времето... Мисля, че трупа мнения, дръжте под око.

# 4 265
По-скоро се опитва да рекламира сайт за билки май...  Laughing

# 4 266
  • София
Да ѝ имам неграмотната реклама. Ей сега ще си купя "чаеве".

# 4 267
Как се изтрива профил тук? И ако изобщо е възможно изтриването, ще мога ли да си направя нов профил със сегашният имейл?

# 4 268
Профили не се изтриват, дава им се ранг "отказал се".
За имейла ми пишете лс.

# 4 269
Получих обидно лично съобщение, но не знам как да информирам модератор през телефона. Не че може кой знае какво да се направи по темата му, но поне профила на изпратилия да се блокира.

# 4 270
Обиди на лични съобщения не се санкционират. През профила си тук имате възможност да блокирате получаването на лични съобщения от други потребители.

# 4 271
А,ясно, благодаря
Не ми се беше случвало Simple Smile

# 4 272
Здравейте,
разбрах, че другата участничка в играта на Лего вчера е получило конструктора.
С мен все още не е осъществен контакт нито от Лего, нито от куриерска агенция. Извинявам, се че Ви безпокоя с моя "проблем", но удобно ли е да се провери дали има прогрес по моя случай?

# 4 273
  • ту тук, ту там
Къде остана подфорумът Идея с Икеа? Не го намирам през мобилната! newsm78

# 4 274
Гледах търсих, как да създам група, спешно се нуждая от помощ. Благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт