Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 436
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 500
Да. Успех на приятелката Ви!

# 4 501
Темата Книгите със списание 'Журнал' е достигнала до 51 стр. Трябва ли да се пусне втора част? Благодаря Flowers Bouquet

# 4 502
  • София
Темата Книгите със списание 'Журнал' е достигнала до 51 стр. Трябва ли да се пусне втора част? Благодаря Flowers Bouquet
Не.

# 4 503
Здравейте! Има ли начин да променя потребителското си име /не екранното/?

# 4 504
# 4 505
  • Mediterraneo
На кого от модераторите да пратя огромния списък с примерни заглавия, които да се поставят в анкета? И защо вече не можем да си го правим ние, както си беше досега?!( удрям се по главата)

# 4 506
Може и на мен.

# 4 507
  • Mediterraneo
Пуснах анкетата през старата версия. Държа да отбележа обаче колко крайно нефункциониращо става всичко добре работещо старо!

# 4 508
Линкът към новата тема от последния пост не работи: http://www.bg-mamma.com/?topic=882382.765;topicrefid=20
Може ли да погледнете защо?

# 4 509
Благодаря за сигнала, вече работи.

# 4 510
Не знам на кого да пиша, затова тук:

1. Как мога да се "отпиша" от теми, които вече не следя, но някога съм написала някой пост и сега ми излизат новите отговори? Не съм абонирана за известия на мейла, само тук. Преди имаше възможност да спреш следенето, сега няма.
2. От известно време при всяко влизане в сайта получавам съобщение, че имам непрочетена бележка, а нямам непрочетени - има някакъв бъг. Как може да се махне?

Мерси предварително.

# 4 511
За въпроси, които касаят обновения форум можете да намерите подробни отговори в темата:
BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

За спиране на следните теми, заповядайте:
Както съм посочила в публикацията си от вчера - от списъците с Нови отговори и Следени теми при посочване на заглавието на дадена тема се появяват иконки съответно за премахване от списъка и за спиране на следенето. Следенето на тема може да се спре и от бутона Следено в дадената тема.
Спирането на известията за нови теми в дадена група може да стане както от бутона Следено в самата група, от зъбното колело в групата и линк Следене или от настройките във Вашия профил - секция Моят избор - Следени групи

По втория въпрос - изчистете кеша и опитайте пак. Би трябвало да се оправи.

# 4 512
Благодаря! Това с кеша подейства. Но със следенето май не са така нещата. Аз нямам следени теми по определението, което явно това предполага - не получавам известия по мейла от нито една тема. Като натисна "Следени теми" от главното меню, не излиза нищо. Въпреки това ми излизат отговори от няколко теми, но те не се водят следени. Проблемът е, че чат-пат се появяват отговори по теми, по които не съм писала от години (и не само аз), но изведнъж някой се сеща да пише и аз получавам известие, че има нов пост по темата - ето това следене не мога да го махна, няма как просто.

# 4 513
Когато се появи такова известие за нов отговор в тема с Ваше участие, не отваряйте темата. Отидете в списъка с Нови отговори - достъпен е от главното меню - това е първият линк под Абонаменти.
Посочете реда със заглавието на темата. В долния десен ъгъл ще се визуализират бутоните за премахване от списъка и маркиране като прочетена.
 Натиснете бутончето - кошче. Темата ще бъде премахната от списъка и няма да получавате нови известия за отговори в нея докато не проявите отново интерес към темата и не я отворите за четене.
Предвидено е тези опции (маркиране като прочетено и премахване на известията за конкретна тема) да станат директно достъпни от карето с известия.

# 4 514
О, чудесно, благодаря! Наистина е доста по-сложно от преди, но поне ще знам как. А щом ще бъде включено и в карето с известия, ще стане най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт