Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 480
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 515
В мобилната версия как мога да спра следенето на тема в която съм писала (да не ми излиза, че има нови отговори)?

# 4 516
Май трябва да минеш на пълната версия.

# 4 517
Два коментара по-назад е обяснено (за пореден път) как се спира следенето в новата.

# 4 518
Да де, но тук иде реч за мобилната версия. И доколкото помня, защото честно да ви кажа вече почнах да забравям, то толкоз време вече живеем в бъг, трябва да се мине на пълната версия. А иначе да, няколко поста по-напред е обяснено за пълната версия.

# 4 519
И в старата мобилна нямаше начин. Няма ли да се оправи това, без да се налага да се преминава на пълната версия? Толкова акробатика за едно кликване.
А поста по-напред го прочетох, но не ми решава проблема.

# 4 520
Име:    j_consult
Публикации:    6 (N/A на ден)
Ранг:    Новак
Дата на регистрация:    ср, 09 авг 2017, 12:52
Последно Активен:    чт, 10 авг 2017, 10:29 

Публикации
1     Дом и семейство / Нашият дом / Моля, препоръчайте майстор/фирма за покриви в София    : чт, 10 авг 2017, 10:25
0883322202
Отговор Цитирай Известия
2     Дом и семейство / Строителство и ремонт / Моля, препоръчайте фирма за хидроизолация за София! Спешно е!    : чт, 10 авг 2017, 02:00
0883322202
Отговор Цитирай Известия
3     Дом и семейство / Нашият дом / Искам да реконструирам и ремонтирам семейния ни хотел    : чт, 10 авг 2017, 01:20
0883322202
Отговор Цитирай Известия
4     Дом и семейство / Строителство и ремонт / Надеждна строителна фирма за строеж на къща    : чт, 10 авг 2017, 01:12
Препоръчвам да се консултирате на 0883322202 ,ще ви дадът инфо ,която ще ви бъде полезна даже да не ги изберете за изпълнител
Отговор Цитирай Известия
5     Дом и семейство / Строителство и ремонт / Търся майстор/бригада/фирма за цялостен ремонт на апартамент в София    : ср, 09 авг 2017, 13:04
0883 32 22 02
Отговор Цитирай Известия
6     Дом и семейство / Строителство и ремонт / ремонт на покриви в Пловдив    : ср, 09 авг 2017, 13:02
Обадете се на 0883 32 22 02 , ще ви дадът нужната информация за ремонта , който искате да предприемете

ПоЗадрАви  bouquet

# 4 521
Когато се появи такова известие за нов отговор в тема с Ваше участие, не отваряйте темата. Отидете в списъка с Нови отговори - достъпен е от главното меню - това е първият линк под Абонаменти.
Посочете реда със заглавието на темата. В долния десен ъгъл ще се визуализират бутоните за премахване от списъка и маркиране като прочетена.
 Натиснете бутончето - кошче. Темата ще бъде премахната от списъка и няма да получавате нови известия за отговори в нея докато не проявите отново интерес към темата и не я отворите за четене.
Предвидено е тези опции (маркиране като прочетено и премахване на известията за конкретна тема) да станат директно достъпни от карето с известия.
Mamma, а вместо да не се отваря темата и да се ходи в Нови отговори, не може ли след като се отвори темата да се цъкне на Спри следенето. В момента тази функция не работи за теми с наше участие, но си мисля, че е ередно бутонът Спри следенето да си извършва функцията, която се предполага, че върши и в теми с наше участие също.

# 4 522
# 4 523
Защо съществува бутон "изтрий", след като вече не е възможно това да се прави? Току-що без да искам постнах две букви, междувременно се отказах да публикувам, просто объркване на пръстите и клавиатурата. Да, ама функцията неактивна. "Не можете да триете пост" - дори секунда сред публикуването.
Е, ми наложи се да измисля сравнително смислен пост, за да не се занимавам с информиране на модератор и т.н. да ми трие техническата грешка.
Егати Гестапото стана тука.

# 4 524
Днес, колко пъти и да отворя бг-мама, всеки път  ми се появява огромна снимка на забрадена жена и темата

"Книги, свързани с ислямския свят". Как да спра да ми се появава тази "ценна" информация?

http://prikachi.com/images/802/9160802n.png

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 09:29 от La_Valletta

# 4 525
Темата е част от избора на редактора за днес. Ще спре да се появява утре, когато ще бъдат сложени други теми в тази категория.

# 4 526
Защо съществува бутон "изтрий", след като вече не е възможно това да се прави? ...

Това не е променяно и е валидно от:
Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации
Ако публикуваното мнение е прочетено в периода от публикуването и опита за изтриване, то системата е извела съответната грешка.

# 4 527
Да, кореспондирахме си с модератор затова, само че аз натиснах бутона "изтрий" буквално 1-2 секунди след публикуването на съобщението. Дали и толкова имаше? Много пък бързи тия потребители Simple Smile В този контекст, за мен функцията е твърдо неработеща и е по-добре бутонът да се махне, защото подвежда, че такава възможност съществува.
(В предишната версия съм успявала да изтривам и съм наясно, че функционираше ограничено.)

# 4 528
Моля, тествайте тук http://www.bg-mamma.com/?topic=76041
Публикувайте мнение и се опитайте да го изтриете.
Ако в темата няма други потребители и отново Ви даде грешка, моля, пишете тук отново.

# 4 529
А защо изобщо е въведено ограничение във времето и за редакция, и за изтриване? Знам, че ще обясните за губенето на смисъл на контекста при липсващо мнение, ама това си е ограничение, което не разбирам...
Изобщо, писането във форума се обвързва с толкова много ВАШИ правила, че се изморих вече! Astonished

Общи условия

Активация на акаунт