Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 447
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 4 710
Поисках да си редактирам мнението и ми показа това:

# 4 711
Моля, укажете тук или на ЛС до Tatti с линк конкретното мнение, което сте се опитала да редактирате. Благодаря!

# 4 712
От телефона съм, линк не мога да дам. В темата "Да се оплачем", часът на публикация си личи. При втория опит успях.

# 4 713
  • Вестерос
Постоянно ми излиза това и на мен.

# 4 714
Моля, вижте тази тема: http://old.bg-mamma.com/?topic=994386

# 4 715
  • Sofia
Благодаря.

# 4 716
  • Milano
Не ми е опция да инсталирам кирилица.
Другият вариант е да използвате сайта на кредор - http://www.kredor.com/lat2bg/

Много ви благодаря!

# 4 717
Не ми е опция да инсталирам кирилица.
Не знам с каква операционна система си, но всички Windows версии след XP имат вградена кирилица. При Vista 2-3 букви им са разменени местата, при Windows 7 и нагоре няма проблем.
Не се инсталира нищо, а се добавя клавиатурна подредба от Control Panel. Мога да ти помогна, ако искаш.

# 4 718
# 4 719
  • Пловдив
Как мога да цитирам мнение така, че цитатът да излезне в тема, в която не е било публикувано мнението, което искам да цитирам?

# 4 720
  • Sofia
Ами, просто го копирай, след като натиснеш бутон "Цитирай", и го paste-ни в темата, в която искаш.

Ако е от тема, която понастоящем е заключена, няма как.

# 4 721
В новата версия, къде точно се намират мненията, които аз съм определила като полезни? Сега от Профил >Мнения >Полезни мнения влизам на списъка с мои мнения, които някой е харесал. Това не ми върши никаква работа, предвид това, че даже не се вижда кой ги е сметнал за полезни.

# 4 722
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам да променя първия пост в една тема,но времето ми за редакция е изтегло.Може ли малко помощ  Praynig

# 4 723
Как мога да цитирам мнение така, че цитатът да излезне в тема, в която не е било публикувано мнението, което искам да цитирам?

Ами, просто го копирай, след като натиснеш бутон "Цитирай", и го paste-ни в темата, в която искаш.

Ако е от тема, която понастоящем е заключена, няма как.

Но го копирай с таговете, не само текста.
Иначе няма да излезе като цитат.

# 4 724
Искам да променя първия пост в една тема,но времето ми за редакция е изтегло.Може ли малко помощ  Praynig
Пишете ми на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт