Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 541
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 785
Когато се опитам да потърся в търсачката темата "Любители на котки", резултатите, които излизат като най-нови са от 2011 г, вместо последната тема

# 4 786
Търсачката не е изцяло готова. Този проблем е обсъждан и докладван преди време в другата тема.

# 4 787
Търсачката не е изцяло готова. Този проблем е обсъждан и докладван преди време в другата тема.

Ясно, заблудила съм се, защото май бях чела за подобен проблем, че е остранен. Явно бъркам нещо

# 4 788
Вероятно е така, защото самата аз се бях заблудила по този въпрос.

# 4 789
  • Пловдив
Какво означава "гореща" и "много гореща" тема?

# 4 790
# 4 791
Не ви работи бутонът "Спри следене" на тема. Как да изключа нотификациите?

# 4 792
  • Euskal Herria
Много пъти ми изписва "1 нов отговор в тема с Ваше участие", а когато отворя тема, има няколко нови отговора. А в последните дни понякога не отваря на новото непрочетено мнение, а на последното такова (ако са 3-4, отваря директно на четвъртия пост).

# 4 793

От профила Ви.

# 4 794

От профила Ви.

Благодаря, но и от там съм го спряла и въпреки това днес пак получих нотификация за темата Море в Гърция 2017.

# 4 795
А и почнах всеки път като влизам в сайта да получавам известие, че имам лично съобщение и ако искам да го прочета, а съобщение няма. Доста е дразнещо.

# 4 796
Протестирам. Някой ми изтри темата за лечението с шамари в Алтернативна медицина. Темата не нарушаваше нито едно от правилата на форума. Беше пусната в правилния раздел. Темата не е шега, наистина има такъв метод за лечение с шамари и съм дал достатъчно връзки към този сериозен метод. Защо ми е изтрита темата, след като това е един много ефикасен метод за лечение по който аз имах въпроси.

# 4 797
Темата Ви е откровена подигравка и призив към насилие върху жените.

...
Аз обаче искам да попитам - знаете ли някъде в София да се организират курсове за подготовка на желаещи да лекуват с шамари. Ще ви кажа и защо питам - жена ми много често, почти всяка вечер, има едно много неприятно главоболие, което се засилва когато си легнем в спалнята. От това главоболие сериозно страда сексуалния ни живот, а от там и всички други отношения.
Мисля си - щом този метод за лекуване с шамари е толкова ефикасен за всякакви страдания, със сигурност ще помогне и на жена. Ако се обуча някъде, на курсове или семинари, сигурен съм че с помоща на шамарите ще мога да я излекувам от вечното ѝ вечерно главоболие.
Затова моля ви кажете - къде се организират курсове за лечение с шамари за да се запиша в тях.
...

# 4 798
Темата Ви е откровена подигравка и призив към насилие върху жените.
Аз обаче искам да попитам - знаете ли някъде в София да се организират курсове за подготовка на желаещи да лекуват с шамари. Ще ви кажа и защо питам - жена ми много често, почти всяка вечер, има едно много неприятно главоболие, което се засилва когато си легнем в спалнята. От това главоболие сериозно страда сексуалния ни живот, а от там и всички други отношения.
Мисля си - щом този метод за лекуване с шамари е толкова ефикасен за всякакви страдания, със сигурност ще помогне и на жена. Ако се обуча някъде, на курсове или семинари, сигурен съм че с помоща на шамарите ще мога да я излекувам от вечното ѝ вечерно главоболие.
Затова моля ви кажете - къде се организират курсове за лечение с шамари за да се запиша в тях.
Какво... подигравка и насилие върху жени... Вие чувате ли се какво говорите??? Метода за лечение чрез шамари е древен китайски метод и на вас ако ви звучи като подигравка и насилие върху жени, това не е така за хилядите хора излекувани по този метод.
Ако си мислите, че си правя шега, ето ви едно много сериозно проучване на този метод и колко е лечебен. Във всички медии и форуми се позволява да се говори за лечението с шамари, само тук не може... направо не мога да повярвам каква цензура прилагате и как не позволявате на хората да се запознаят с нови методи на лечение за хиляди болести вкл. и рак.
http://ikarpress.com/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 4 799
  • Русе
[ Вие чувате ли се какво говорите??? Метода за лечение чрез шамари е древен китайски метод и на вас ако ви звучи като подигравка и насилие върху жени, това не е така за хилядите хора излекувани по този метод.

Такъв метод може и да има, но фактът, че има и други методи, които сте пренебрегнал и изборът на този същия, като единствен ефективен и приложим води до извода на модераторите. И не само на тях.

Общи условия

Активация на акаунт