Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 739
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 980
  • Sofia
Изпратили сме съобщение до потребителя.
При отговор ще Ви уведомим.

# 4 981
Пак ми излизат прочетени теми като непрочетени. Rolling Eyes

# 4 982
Пак ми излизат прочетени теми като непрочетени. Rolling Eyes
И на мен  Rolling Eyes

# 4 983
Продължава ли и в момента да се случва?
Моля, сигнализирайте ни, ако проблемът продължава или се появи отново. Благодаря!

# 4 984
Изпратили сме съобщение до потребителя.
При отговор ще Ви уведомим.
Благодаря!

# 4 985
# 4 986
Продължава ли и в момента да се случва?
Моля, сигнализирайте ни, ако проблемът продължава или се появи отново. Благодаря!
Да, определено продължава през целия ден до сега.

# 4 987
  • Germany
Здравейте,
От вчера вечерта новата версия на форума ми е с уголемен шрифт. Мога да го увелича още, но не мога да го намаля. Като мина на старата версия всичко е ОК. Другите прозорци в браузъра са с нормален шрифт. Някаква идея какъв може да е проблема?

# 4 988
Търсачката на мобилната изглежда така

# 4 989
  • София
При мен е така:

# 4 990
По отношение на проблем с прочетени теми, които се появяват като непрочетени - не можем да възпроизведем проблема и ще помоля както за отзиви дали се случва при други потребители на сайта, така и за точно описание на проблема стъпка по стъпка.

Що се касае до търсачката, направената проверка през всички налични мобилни устройства не даде проблем.

Прилагам скрийншот от устройство с Андроид

И iOS

Що се касае до шрифтовете, шрифтът в новата версия е с единица по-голям от този в старата версия. Моля, уточнете какво имате предвид под "уголемен". Ще съм благодарна, ако приложите скрийншоти. Пробвайте да изчистите кеша, да презаредите страницата и да се уверите, че няма увеличение от браузера (ctrl+0).

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 21:51 от Mamma

# 4 991
При мен е като при Лили. Всъщност сега открих, че е като при Лили, но само ако съм в тема. Когато пиша в търсачката и форума е на началната страница или в някой подфорум е ок. Ако чета в дадена тема и реша да търся нещо, тогава излизат маймуняци. С Андроид съм.

# 4 992
  • София
При мен е като при Лили. Всъщност сега открих, че е като при Лили, но само ако съм в тема. Когато пиша в търсачката и форума е на началната страница или в някой подфорум е ок. Ако чета в дадена тема и реша да търся нещо, тогава излизат маймуняци. С Андроид съм.
Точно това забелязах и аз. Също с Андроид.

# 4 993
Да. Благодаря за уточнението. Утре ще бъде оправено.

# 4 994
Mamma, а по отношение правилното зареждане на нови отговори, работи ли се? Особено, когато първия нов отговор е предпоследен или посреден на страницата, много често ме праща чак най- долу, след рекламите и препоръчаните теми.

Общи условия

Активация на акаунт