Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 469
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 995
  • Germany

Що се касае до шрифтовете, шрифтът в новата версия е с единица по-голям от този в старата версия. Моля, уточнете какво имате предвид под "уголемен". Ще съм благодарна, ако приложите скрийншоти. Пробвайте да изчистите кеша, да презаредите страницата и да се уверите, че няма увеличение от браузера (ctrl+0).

С контрол и нула стана Simple Smile Много благодаря!

# 4 996
  • София
Да попитам дали само при мен не излиза съобщение за ЛС? Имам цифра на плика горе вдясно, но нямам изскачащ прозорец, а погледнах в настройките на браузъра и са позволени.

# 4 997
milasara, в новата версия е спряно pop-up уведомлението за ново лично съобщение.
Предвидено е и се работи по функция за известяване в каренце върху текущия екран, което може да се затвори от потребителя или се скрива само след определен период от време.

# 4 998
  • София
Благодаря за отговора. Беше ми удобно, защото рядко получавам и изобщо не се сещам да погледна горе.

# 4 999
  • Испания
Нерегламентирана реклама? http://www.bg-mamma.com/?topic=984004;topicrefid=20

# 5 000
bubanka даже е коментирала, значи е сметнала, че не е реклама.

# 5 001
  • Sofia
Каква реклама? То си има отделни теми за много онлайн и реални магазини. Peace

# 5 002
Няма причина да мисля, че темата е пусната с цел нерегламентирана реклама.

# 5 003
Здравейте.
Бих искала да попитам администраторите на форума:
Във връзка с новият закон (EU GDPR) относно защита на данните, който беше прокаран от ЕК, БГ Мама има ли планове как този закон ще влезе в сила в платформата?
След като това е регулация, тя би следвало да влиза директно и в българското законодателство.
Всички потребители трябва да имат правото да изтрият профилите си, както и всякаква информация, която е споделяна и съхранявана в платформата.
До колкото разбирам потребителите могат да подават жалби, ако определена ИТ система/Бизнес съхранява данните им въпреки изискването на потребителя да му бъде изтрит профил/постове и т.н
Въпросът ми е любителски и ми е интересно как платформите у нас планират да приложат този закон, успяйвайки да запазят нивото на услугите си.
Благодаря
Simple Smile Дени

# 5 004
  • Испания
Няма причина да мисля, че темата е пусната с цел нерегламентирана реклама.

Благодаря.

# 5 005
Здравейте.
Бих искала да попитам администраторите на форума:
Във връзка с новият закон (EU GDPR) ...

Здравейте,
Разбира се, че сме информирани и се предприемат необходимите консултации и стъпки за привеждане в съответствие с GDPR - регламентът, който ще влезе в сила в края на месец май 2018 година.
Все още има вероятност да се променят част от изискванията на GDPR и да бъдат доизяснени и доуточнени част от фигуриращите в регламента изисквания.
Що се касае до конкретния Ви въпрос дали ще се изтриват профили и публикации при поискване, то не бих могла да дам категоричен и конкретен отговор, тъй като това подлежи на тълкувание спрямо регламента и по-точно дефиницията за псевдонимизация, както и конкретните дефиниции на "лични данни". Регламентът строго специфицира правилата и процедурите за обработване на лични данни, но не всеки профил тук съдържа лични данни, както и не всяко мнение.
Както вече споменах, започнати са консултации с юристи, обучения, както и са набелязани конкретни стъпки и технически промени, които предстоят да се извършат през следващите месеци за привеждане на сайта в съответствие на GDPR .

# 5 006
Здравейте! Има теми, в които съм коментирала, но не съм включвала "следене" и съответно не желая да получавам известия. Какво мога да направя, за да не получавам повече известия за тези теми?

# 5 007
Poliiii, виж тук:
Скрит текст:
Не мога да спра известията за тази тема. Показа че не са включени. Пускам ги и ги спирам, същото.
Нямате включено следене на тази тема, но получавате известия за нови отговори, защото сте участник в нея (13 авг 2017, 21:40).
Можете да ги спрете по следния начин:
Скрит текст:
избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 5 008
Мнооого благодаря!

# 5 009
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зададох си въпроса в темата за обсъждане на новата версия, но да го задам и тук.
Защо при свиване съдържанието с "Ctrl -" в определен процент, текстовете в пост написани с намален шрифт не се свиват със същия процент. При ползване, например, на текст малък и свиване на 90% на екрана, този текст изглежда абсолютно еднакъв с нормалния. Ако няма мащабиране, разликата между двата текста е очевидна и значителна.
нормален - алабалабала
малък - алабалабала

Общи условия

Активация на акаунт