Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 846
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 235
Моля,темата ми "Не обичам мъжа си Sad" да бъде изтрита

# 5 236
Моля за заключване на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1007480

Всичко по темата вече се каза и дискусията отдавна премина в лични нападки и груб тон.
Мерси предварително Simple Smile

# 5 237
  • Sofia
Аз пък не смятам, че теми като посочената, в които не е изложен личен казус, а се дебатира по поставен принципен въпрос, следва да бъдат изрично заключвани по молба на автора. Peace Все пак, той / тя не е хазяин на темата, а просто неин ползвател, както всички останали потребители.

# 5 238
  • в сърцето на един мъж...
При публикуване на мнение в тема, без да съм правила каквото и да било друго, излезе надпис

Цитат
Сесията Ви изтече докато пишете съобщението си. Моля, опитайте отново.

Отворена тема, гледах пуснат видеоклип в нея и понечих да пусна отговор. Не виждам как може да изтече сесията, ако не съм опитвала преди това да пускам пост. В новата версия, при натискане на бърз отговор

# 5 239
  • София
Здравейте,
може ли да допълня нещо към заглавието на темата, която съм пуснала и евентуално как?

# 5 240
Здравейте,
може ли да допълня нещо към заглавието на темата, която съм пуснала и евентуално как?

Пишете ми лично съобщение с линк към темата и новото заглавие.

# 5 241
  • Sofia
Здравейте,

Пишете ми ЛС.
Simple Smile Имате избор на модератор

Аз пък не смятам, че теми като посочената, в които не е изложен личен казус, а се дебатира по поставен принципен въпрос, следва да бъдат изрично заключвани по молба на автора. Peace Все пак, той / тя не е хазяин на темата, а просто неин ползвател, както всички останали потребители.
Така се и процедира. Подобни теми са пускани неколкократно. В случая задаването на темата, анкетата, заяжданията, провокациите и взаимните обвинения в обиди доведе до многократното и прочистване и всъщност обезсмисля живота и в този вид.

# 5 242
  • София
Здравейте, искам да публикувам, но темата е заключена.
http://old.bg-mamma.com/?topic=974516.msg35936710#new

# 5 243
  • Sofia
Вече не би трябвало да имате проблеми.

# 5 244
  • София
Вече не би трябвало да имате проблеми.
Благодаря.

# 5 245
  • Испания
Здравейте!

Работи ли се отново по вмъкването на изображения? Преди време бях се оплакала и след около час проблемът изчезна. Сега се появява отново.

В предварителния преглед се вижда:

При публикуване - не:

Преди около час се случи пак.

# 5 246
Няма промени по вмъкване на изображенията от наша страна. За жалост има периодични проблеми с imageshack. Въпреки че услугата, която ползваме, е бизнес и платена, то има периодични проблеми с достъпа до качените изображения. Надяваме се да е само временен проблем и услугата да се стабилизира. В противен случай ще търсим алтернативна услуга, която да използваме.

# 5 247
  • Испания
Няма промени по вмъкване на изображенията от наша страна. За жалост има периодични проблеми с imageshack. Въпреки че услугата, която ползваме, е бизнес и платена, то има периодични проблеми с достъпа до качените изображения. Надяваме се да е само временен проблем и услугата да се стабилизира. В противен случай ще търсим алтернативна услуга, която да използваме.

И аз още повече, защото е много неприятно. Да сигнализирам ли, ако проблемът продължи, или да не досаждам с него?

Благодаря за отговора, Мамма.

# 5 248
Не знам дали проблемът е само при мен, но изглежда по следния начин:
Ползвам десктоп версията на сайта (новата версия). Когато кликна на иконката  за нови известия и в отварящото се меню избера да изчистя известията, ми се отваря нов прозорец, съдържащ текста "undefined" с бутони "отмени" и "потвърди". Когато избера "потвърди", известията се изчистват. Текстът в този прозорец само при мен ли излиза по този начин?

# 5 249
  • ту тук, ту там
Защо на заглавната страница виждам някаква препоръчана тема ("За коледни кулинарни проблеми" май), а се отваря За бързи кулинарни въпроси? Това ми се случва за втори път, преди няколко седмици някаква друга тема ме водеше към същата - за бързите кулинарни въпроси! Нещо при мен ли е грешката?! Ползвам мобилната версия.

Общи условия

Активация на акаунт