Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 654
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 325
  • София
Аз също имам един въпрос, задавала съм го в другата тема, но отговор не съм видяла: полето за бърз отговор ще възвърне ли нормален размер или ще си остане несъразмерно сгърчено... 

# 5 326
А хващате ли хората, като мен например, които си имат запаметен линка в лентата на отметките на браузъра и си влизат директно от там? Може би статистиката ви всъщност не е никак вярна.
А ти как мислиш,  дали не хващат и посетителите със запомнени линкове? Ми то по тая логика, ако някой напише директно адреса също ще бъде пропуснат... JoyJoyJoy

# 5 327
А кому е нужен "Отговор" и "Бърз отговор". Каква е разликата? И що си мислите, че някой иска много бързо да му отговорите, та па и специална функция "бърз отговор" разработили... На фона на всички неразбории, най-важен ми е размера на полето за бърз отговор!

# 5 328
  • София
Аз много неразбории не виждам и на мен ми е важно.
Разликата може и сами да си я видите между двете, ако ви интересува, това не е новост някаква и няма нищо общо с това кои колко бързо иска аз да му отговарям. И мен доста от вашите проблеми не вълнуват, но за вас са си важни и не съм седнала да ви се зъбя, нали?

# 5 329
Качвам линкове от снимки и самите снимки си излизат, а като линкове си седят. Преди ги ограждахме и се виждаха, сега не може.

# 5 330
Качвам линкове от снимки и самите снимки си излизат, а като линкове си седят. Преди ги ограждахме и се виждаха, сега не може.
Не разбрах кое не излиза, снимка или линк?

# 5 331
Аз пък влизах в старата версия за да мога от пълна да се върна на мобилна. Но не я ползвах изобщо, просто пътя към мобилната минаваше през старата...

# 5 332
  • София
Цитат

Трябва да използвате тагове за изображения {img} и {/img} където {=[ и }=]

Код:
[img width=320 height=213]https://cdn.bg-mamma.com/tb8l/35997338_4d4196af[/img]

# 5 333

'
E кода ръчно ли да го пиша ?

# 5 334
Ми пишем... какво да правим... защото сме дресирани. Иначе мога да кача и 20 снимки в пост без спойлер, та да напълня само аз 1 страница, но гледам да общувам правилно. Grin Сто хиляди пъти помолихме за spoiler в мобилната версия, за какво ми е тоя италик там?!

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 16:55 от ~Lily~

# 5 335
Ми пишем... какво да правим... защото сме дресирани. Иначе мога за кача и 20 снимки в пост без спойлер, та да напълня само аз 1 страница, но гледам да общувам правилно. Grin Сто хиляди пъти помолихме за spoiler в мобилната версия, за какво ми е тоя италик там?!

Smile италик какво е?

# 5 336
Ми пишем... какво да правим... защото сме дресирани. Иначе мога за кача и 20 снимки в пост без спойлер, та да напълня само аз 1 страница, но гледам да общувам правилно. Grin Сто хиляди пъти помолихме за spoiler в мобилната версия, за какво ми е тоя италик там?!

Smile италик какво е?

Това.

# 5 337
Абсолютно никому ненужен наклонен шрифт! Пък, ако махнете и индивидуалностите да ми пишат разни потребителки в розово, зелено и пембено целите си постове, ще е прекрасно, ама едва ли...

# 5 338
Абсолютно никому ненужен наклонен шрифт! Пък ако махнете и индивидуалностите да ми пишат разни потребителки в розово, зелено и пембено целите си постове, ще е прекрасно, ама едва ли...

е друго си е да пишеш под наклон Simple Smile)))

На мобилната има [url??]фф [/url] това чудо за какво е?

и [lis?t] [/list}

# 5 339
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Абсолютно никому ненужен наклонен шрифт! Пък, ако махнете и индивидуалностите да ми пишат разни потребителки в розово, зелено и пембено целите си постове, ще е прекрасно, ама едва ли...

И на мен ми бодът очите цветните постове  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт