Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 636
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 550
На мен повече не ми е излизала тази реклама на телефона.

# 5 551
# 5 552
Като искам да си боядисам текста с цвят, не става с ограждане, а наснаждане.

# 5 553
Това нормален подпис ли е или бъг?
Моля, изпратете линк към профила на admin(at)bg-mamma.com или като лично съобщение на bubanka или Tatti.

На мен повече не ми е излизала тази реклама на телефона.
Домейнът е блокиран от нас. Тази реклама с този домейн няма да се показва повече. Ако се появят други подобни, моля, дайте скрийншот или укажете домейна, който е изписан в долната част на рекламата.
Проблемът явно е глобален - вчера имаше информация, че са блокирани над 60 приложения в Google play и Apple store заради зловреден код, който впоследствие "бомбардира" с неподходящи реклами.

Този проблем е засечен при браузер Chrome. При подмяната на редактора трябва да бъде отстранен (или ако разработчиците на Chrome вземат предвид при следващ ъпдейт на браузера, тъй като е докладван от доста разработчици).

# 5 554
Този проблем е засечен при браузер Chrome. При подмяната на редактора трябва да бъде отстранен (или ако разработчиците на Chrome вземат предвид при следващ ъпдейт на браузера, тъй като е докладван от доста разработчици).
Използвам Опера и също имам проблем с оцветяването на текст. При първото маркиране и оцветяване всичко е наред, но ако искам да маркирам и добавя още един цвят , кода излиза в началото на текста.

Също забелязвам , че не мога да вмъкна цитат , ако вече съм отворила полето за писане на отговор.

ПП: Използвам новата версия от много време и за мен тя е основна. Затова пиша в тази тема. Ако поста ми не е на правилното място, ще го преместя  в другата тема.

Благодаря.

# 5 555
  • София
Използвам Мозила и Интернет Експлорър, също имам проблем при оцветяване на текст.

# 5 556
Здравейте,мога ли да споделям видео от моя компютър и от други платформи освен You Tube,благодаря!

# 5 557
  • Испания
Това нормален подпис ли е или бъг?
Моля, изпратете линк към профила на admin(at)bg-mamma.com или като лично съобщение на bubanka или Tatti.

Благодаря. Виждам, че сте взели мерки.

# 5 558
Здраввйте!Чудех се как може да се започне тема?Благодаря за отговора!

# 5 559
Здраввйте!Чудех се как може да се започне тема?Благодаря за отговора!
Влизате във форума, който отговаря на темата, преглеждате дали няма вече пусната същата или подобна, в която може да зададете въпроса си. Ако няма - натискате "Нова тема", след като попълните нужните полета - "Публикувай".

Например, ако желаете да попитате нещо, свързано с декоративната козметика:
Красива мама -> Нова тема -> Публикувай

Здравейте,мога ли да споделям видео от моя компютър и от други платформи освен You Tube,благодаря!
От компютъра - не.
Можете от You Tube и Vbox.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 17:50 от Не се сърди, човече

# 5 560
Здравейте,
Къде мога да открия коледните теми? Интересува ме специално тази теми, в която ще се обявят печелившите от коледните късмети на bg-mamma.

# 5 561
# 5 562
Моля да заключите тази тема, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1010029.msg36131492#new

# 5 563
  • Sofia
Заключена е.

# 5 564
  • Варна
http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=575279
Не знам какъв и е проблемът, но яко оспами темата. Ако прецените за редно спрете я по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт