Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 485
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 685
  • Sofia
Благодаря.

# 5 686
  • Sofia
Примерно ,аз си имам регистрация и ip-то ми е X и аз като публикувам нещо анонимно то вижда ли се от кое ip е написано и прави ли асоциация с регистрирания потребител, говоря дали го виждат администратори и модератори, то е ясно, че обикновен потребител не може.

Понеже не виждам някой да ти е отговорил, ще го направя аз.
Да, администраторите / модераторите виждат не само IP-то, а и ник-а на потребителя, писал анонимно. Което, за мен лично, в доста голяма степен обезсмисля функцията "Анонимен".

# 5 687
Примерно ,аз си имам регистрация и ip-то ми е X и аз като публикувам нещо анонимно то вижда ли се от кое ip е написано и прави ли асоциация с регистрирания потребител, говоря дали го виждат администратори и модератори, то е ясно, че обикновен потребител не може.

Да, администраторите / модераторите виждат не само IP-то, а и ник-а на потребителя, писал анонимно. Което, за мен лично, в доста голяма степен обезсмисля функцията "Анонимен".
Flowers Hibiscus мерси.
Тогава не бих ползвал тази функция 😂🙄 няма смисъл.

# 5 688
  • Испания

Отговор има:

Да. Но както и в останалите групи необоснованото ползване на функцията би могло да доведе до санкции.
Nazgul, приемете това като официално предупреждение към Вас. Голяма част от публикациите Ви в тази тема могат да се квалифицират като напълно излишен спам. При следващо нарушаване на правилата ще бъда принудена да предприема необходимите мерки. Прочетете пак Правилата на форума и указанията за тази тема. Благодаря!

Функцията е полезна, когато се използва по предназначение /напр. споделяне на сериозен здравословен проблем/. И е много добре, че администраторите и модераторите може да виждат кой е анонимният, защото в противен случай ще настане пълен ужас във форума.

# 5 689
  • Sofia
Това е отговор към питането на Nazgul, не на yess. Peace

Сега видях, че на предната страница Tatti се е включил с информация, но понеже публикацията е редактирана преди малко, или тази информация е добавена преди минути, или не съм догледала нещо. Но ми се стори, че на yess никой не му беше отговорил. Може и да греша, разбира се. Peace

# 5 690
  • София
Сега видях, че на предната страница Tatti се е включил с информация, но понеже публикацията е редактирана преди малко, или тази информация е добавена преди минути, или не съм догледала нещо.
Не зная какво е редактирал Tatti, но четох отговора снощи и имаше пояснение кой и какво вижда при анонимното писане.

# 5 691
  • Sofia
Като отговор, цитирах публикация на Мамма от преди година.
Редактирах за да подчертая частта, която отговаря на въпроса.

# 5 692
Благодаря на всички, които ми отговориха.

# 5 693
  • Германия
Току-що се опитах да редактирам мнение във "Въпроси всякакви" и ми даде грешка, че няма такъв форум. Бързата редакция свърши работа обаче. На новата десктоп версия съм. Ползвам лаптоп и Мозила версия 58.0.1 (64-bit) (ако е от значение).

# 5 694
@Mamma
Не го приемай лично, или като заяждане, но как точно мога да пусна анонимно съобщение в тази тема? Всеки опит за който се сещам ( извинявам се за недосетливостта си ) води до това

# 5 695
Не съм Мамма, но мисля, че мога да ти помогна.
Не във всички теми е възможно да се пише като анонимен, но в тази конкретно може – току-що проверих.

Администраторите и модераторите виждат кой съм обаче.

# 5 696
Но си логнат Simple Smile И ако шотнеш това което шотнах аз анонимността ти минава в имагинерното пространство

# 5 697
  • Пловдив
Но си логнат Simple Smile И ако шотнеш това което шотнах аз анонимността ти минава в имагинерното пространство
Ами решението е просто - не пиши. Адски си досаден и без това.

# 5 698
Начи, ти все едно си на някакъв семинар! ooooh! Писна ми като отворя темата, от 12 нови отговора, дискусията все да е водена от въпросите на Nazgul, все едно е на обучение. Как пък е вечно неразбрал и пита тук като петокласник. Ба си досадата! ooooh! Прави се на утрепан и всички се втурват да му отговарят.

# 5 699

Е, идеята на анонимността е да се скриеш от другите потребители, не от домакините.
Не се прави на наивен и че не знаеш как може човек да се скрие напълно. Но и това не е панацея – човек от другите може да се скрие, от себе си обаче – никога.

Общи условия

Активация на акаунт