Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 390
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 700
Е, идеята на анонимността е да се скриеш от другите потребители, не от домакините.
Не се прави на наивен и че не знаеш как може човек да се скрие напълно. Но и това не е панацея – човек от другите може да се скрие, от себе си обаче – никога.
Това вече е разумен отговор! Но поражда един друг въпрос "Защо пише анонимен, след като значението е Скрит от останалите потребители?"

# 5 701

Това вече е разумен отговор! Но поражда един друг въпрос "Защо пише анонимен, след като значението е Скрит от останалите потребители?"

Ами, защото това е значението. Опцията е предназначена за хора, които искат да се скрият от останалите потребители или дори от свои близки, които също ползват форума.
Имам здравословен проблем, обаче мама, кака, леля, братовчедките и всички колежки четат тук. А аз не искам да знаят за моя проблем – в услуга ми е опцията "анонимен". Админите и модераторите не ме познават или не ги засяга моето здравословно състояние и затова не ми пука, че виждат коя съм.
В течение на години демонстрирам на всички перфектния си семеен живот, ама в един момент ми се приисква да се оплача след поредния побой или поредната изневяра – опцията "анонимен" е създадена точно за мен.
Скучно ми е и искам да пусна по пързалката другите скучаещи съфорумки – веднага се възползвам от опцията "анонимен". Вярно, ако прекаля, може да ме плеснат през пръстите (лоши модератори, лоши!  Crossing Arms), ама съм го очаквала и съм си поела риска.
Сигурно има и още вероятности, просто не се сещам за тях в момента.  Simple Smile

# 5 702
Защо ми е изтрито мнението,  където питах за усмивките в ТАЗИ тема?????

# 5 703
  • Sofia
Поради абсолютно излишната употреба на опцията за анонимност.

# 5 704
Добре. Ще попитам без анонимност.

За какво служи опцията "без усмивки"!?

# 5 705
# 5 706
  • Sofia
Добре. Ще попитам без анонимност.

За какво служи опцията "без усмивки"!?
За да може да публикувате  8)  :)  :D  :-) и т.н. без да се визуализират иконите, които принципно се показват при съчетанието на тези символи.
В новата версия се е "счупило" запомнянето на чекбокса. По принцип функцията е част от редактора и подлежи на преработка.

Да. Благодаря.

# 5 707
Благодаря!

# 5 708
# 5 709
  • Sofia
Няма повече.

# 5 710
Моля модератор да закрие темата! Предназначението и е изпълнено.
тук

# 5 711
Благодаря!

# 5 712
Челната страница с "препоръчани теми" е абсолютна спирала надолу - едни и същи стоят със седмици и месеци, и то имам чувството, че най-неадекватните и гнусни подбирате. КОЙ ги препоръчва?!

# 5 713
Препоръките са персонални за всеки и се подават от алгоритъм на база участие в теми, четените теми, посещавани групи, абонаменти към групи и указани интереси.

# 5 714
И за мен е странна подборката, от ден 1 не ме е " грабнала" нито една тема от препоръчаните, и факт че стоят едни и същи, в някои дори не е писано скоро.

Общи условия

Активация на акаунт