Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 190
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 865
  • Куциндрел
Пак ли има проблем с поддръжката на старата версия? Да напишеш отговор в някоя тема е цяло мъчение, започва едно зареждане до безкрай.
Няма проблем със зареждането, работата и скоростта на зареждане в старата версия.
В зареждането няма проблем, но не може да се публикува отговор - започва едно безкрайно зареждане и до там.

# 5 866
  • Варна
Пак ли има проблем с поддръжката на старата версия? Да напишеш отговор в някоя тема е цяло мъчение, започва едно зареждане до безкрай.
Няма проблем със зареждането, работата и скоростта на зареждане в старата версия.
Ами явно има, защото от сутринта на два различни компютъра, на различни места, с абсолютно различни интернет доставчици имам огромен проблем с публикуването на мнение. Бял екран и зареждане поне по минута на прозорците за писане и след това при публикуване. Част от емотиконите също периодично ми се визуализират с текст, вместо с картинка, а полето за писане изглежда по същия начин, както на скрийн шота, който бях направила преди няколко дни. За да публикувам това отново влязох в новата версия, в старата е просто невъзможно!
Да, при разглеждане на форума работи нормално, но не и при писане на мнения.

# 5 867
# 5 868
Можехте също да ме уведомите или предупредите в л.с. или чрез имейл да премахна тази част от публикацията ,която вие смятате за проблемна в срок от 72 часа,както е записано в правилника.
Моля,или да възстановите коментара,който беше премахнат в разрез с всички установени правила или публично да потвърдите,че мнения на потребители могат да бъдат трити без никакво предупреждение на база субективна  преценка на модератора и неговите виждания за морални норми,без да е в нарушение с ,пак казвам , публикуваните официални правила в този сайт.
Като потребител на бг.мама от много години със искрено озадачена от този сблъсък с модерацията и нивото на комуникация с потребител.
В голяма грешка си ако си мислиш, че някой модератор ти е длъжен да те уведомява за своите действия. Изрично в правилата е записано - Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка. Счита се за меродавна тяхната преценка, а не тази на потребителите.
Така, че ти какво си мислиш няма никакво значение. Меродавна е само тяхната преценка.

# 5 869
Да, при разглеждане на форума работи нормално, но не и при писане на мнения.
В момента отговарям през старата версия на форума - страницата за публикуване зарежда веднага, всички емотикони се визуализират коректно. Моля, уточнете с какъв браузер работите. Има ли активиран Adblock? В статус лентата долу изписва ли се какво изчаква? Пробвахте ли да изчистите кеша и бисквитките на браузера?

П.П. Само да допълня, че мнението ми се публикува моментално, както и отново формата за редакция. Направих тестове и от други браузери и през други връзки.

# 5 870
  • Варна
Пробвах с два браузъра, мозила и хром. И при двата отваряне на прозорец за писане става ужасно бавно. Ето какво показва в мозила:
Скрит текст:
1. една минута ето това:

2. след което това:

В хром е същото, но най-отдолу вляво пише "установява се връзка".
Няма адблок и подобни.

# 5 871
Това, което виждам, е, че браузерите Ви имат проблем при зареждането на съдържание от static сървъра, на който са изображенията, бутоните, емотиконите и т.н.
Преди няколко дни статичното съдържание, което се използва в старата версия, бе преместено, бяха подновени и сертификатите на сървъра. Има вероятност браузерите Ви да се опитват да заредят старото / кеширано съдържание.

Виждате ли тази емотикона?

И може ли да я заредите отделно?
https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_smile.gif

# 5 872
Не съм Месечинка, но аз емотиконка не виждам, а като цъкнах на линка ми изписа "тази страница не може да се покаже".
Ползвам новата версия.

# 5 873
  • Sofia
Пробвах с два браузъра, мозила и хром. ...
Да. Благодарим за сигнала. Видяхме къде е проблема. Вече се работи по отстраняването му.

# 5 874
  • Варна
Mamma,
не я виждам.
Tatti,
благодаря.

# 5 875
Моля за отговор: в темата "Парфюмни размисли и страсти: подобни мнения толерират ли се и не се ли приемат за реклама, с каквато по принцип е пълна темата:

Понеже заговорихте за Van Cleef & Arpels -в Дъглас са на промоционална цена-207лв. Нямам представа колко струва по сайтовете,просто споделям,на някой може да му е полезно.
Аз наскоро купих Precious oud от perfume-bg.eu. Съвсем наред е, сравнявах с този от магазина; струва 135 лв. голямата бутилка, има и от малките. Има го също и Ириса - мисля си дали да не поръчам, защото и аз го харесвам.

Любопитно ми е, след като изгонихте потребители, толерирате ли това?
Между другото, сигнализирах ви вече два пъти.

# 5 876
  • Варна
Да кажа, че при мен проблемът се оправи.

# 5 877
Моля за отговор: в темата "Парфюмни размисли и страсти: подобни мнения толерират ли се и не се ли приемат за реклама, с каквато по принцип е пълна темата:

Понеже заговорихте за Van Cleef & Arpels -в Дъглас са на промоционална цена-207лв. Нямам представа колко струва по сайтовете,просто споделям,на някой може да му е полезно.
Аз наскоро купих Precious oud от perfume-bg.eu. Съвсем наред е, сравнявах с този от магазина; струва 135 лв. голямата бутилка, има и от малките. Има го също и Ириса - мисля си дали да не поръчам, защото и аз го харесвам.

Отговорих Ви на лично съобщение с копие до администратор преди да прочета поста Ви тук.

Здравейте!
Напомням Ви резултатите от анкетата в тази тема.
Докладваните от Вас два поста не са в противоречие с правилата на форума или с гласуваното от мнозинството потребители на темата.
Лек ден!

# 5 878
Скрит текст:

Получих вече цитираното от модератора на темата ЛС, че независимо, какви са правилата на форума, важен е резултатът от анкета, в която са участвали лично заинтересовани активни потребители.
Аз пък си припомних, че за някои потребители темите се изчерпват с разговори за цени Simple Smile

Бубанка, приканвам за в бъдеще да не изчаквате да Ви сигнализирам по два пъти, а да уважавате всеки потребител с адекватен и навременен отговор.

# 5 879
Бубанка, приканвам за в бъдеще да не изчаквате да Ви сигнализирам по два пъти, а да уважавате всеки потребител с адекватен и навременен отговор.

Нямаме задължение да уведомяваме потребителите за резултите от докладите им - дали са взети мерки по тях и точно какви, ако са взети.

Общи условия

Активация на акаунт