Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 632
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 880
Защо от днес ми се отваря полето за писане на бърз отговор в старата версия?
Никога не съм го ползвала и хич не искам да ми е отворено.
Пробвах да го затворя няколко пъти, но на всяка тема го намирам пак отворено? Rolling Eyes

# 5 881
От снощи ми се отваря полето за бърз отговор в старата версия.
Сега пак си е там.

# 5 882
Снощи имах проблем с нета и днес забелязах, може и от снощи да е.

# 5 883
  • Варна
Бе и на мен ми прави впечатление това поле и се питах може ли да съм толкова завеяна да не го забележа досега. Явно наистина е някаква новост.

# 5 884
  • Буркина Фасо
Пробвах да го затворя няколко пъти, но на всяка тема го намирам пак отворено? Rolling Eyes
натисни стрелката и няма да виждаш полето. ще ти остане само бърз отговор.  Laughing
2 думи не са проблем.
аз искам да ми е отворено и няма да го използвам.

# 5 885
натисни стрелката и няма да виждаш полето. ще ти остане само бърз отговор.  Laughing
2 думи не са проблем.
аз искам да ми е отворено и няма да го използвам.

Ако е веднъж в една тема да се затвори, няма да ми е проблем стрелката. Но във всяка тема, съответно всяка страница да затварям прозорец и при следващо влизане в същите теми да е отворен този прозорец ми идва в повече поне на мен. Знаете, че всички сме различни. Добре беше по подразбиране да е затворен прозорецът и който желае да ползва менюто да си го отвори. Това си е неписан принцип.

# 5 886
Изключете си опцията в настройките на профила.

# 5 887
  • София
А пробва ли от настройките в профила да го махнеш?
Ммм с
Как` Сийка заедно сме писали, тя даже е онагледила Simple Smile

# 5 888
Сега след като писахте пробвах.
Преди да го променя беше: " Показване, изключено по подразбиране".

Сега го промених на "Не се показва". Така изчезна отвореният прозорец, но изчезна и ако е имало бутон"Бърз отговор".
Благодаря Ви много. Мен ме устройва да няма този бутон.

# 5 889
  • Варна
Точно, че сега или е пляснато отворено постоянно или изобщо липсва това поле и не можеш да си го отвориш. А според избраната втора опция от менюто би трябвало да е затворено, но да има бутон за отваряне. Демек пак се е бъгнало нещо. И аз ще го изключа де, ама не е там работата.

# 5 890
Моля модератор да заключи тази тема, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1014004.new#new

# 5 891
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От няколко дни (2-3) не мога да ползвам ЛС в старата версия - форматът е разтеглен хоризонтално и бутонът "изпрати" остава в невидимата дясна част. Получените съобщения пък не могат да бъдат прочетени, защото се вижда само несъществена част от лявата им половина.
Защо е така?

# 5 892
Нямаме задължение да уведомяваме потребителите за резултите от докладите им - дали са взети мерки по тях и точно какви, ако са взети.
Без да се включвам в дискусията, коментирам само казаното от bubanka.
Според мен би било добре да се уведомяват потребителите за това дали са предприети действия по докладите им и ако не са то защо. По този начин потребителя ще има обратна информация, ще получи уверение, че неговият доклад не е останал незабелязан, дори и да не са предприети действия по евентуалното премахване на докладвания пост. Хубаво е да има двустранна информация между потребител - модератор. В противен случай ще изпаднем в позицията все едно сме подали молба към администрацията, а дали ще има отговор и кога ще има отговор е Божа работа YumYum

# 5 893
От няколко дни (2-3) не мога да ползвам ЛС в старата версия - форматът е разтеглен хоризонтално и бутонът "изпрати" остава в невидимата дясна част. Получените съобщения пък не могат да бъдат прочетени, защото се вижда само несъществена част от лявата им половина.
Защо е така?
Някой ти е пратил съобщение с линк или снимка, и ти е разтеглил страницата. Виж кое е това съобщение и го изтрий. А иначе имаш плъзгач отдолу и можеш да си местиш страницата и да си видиш бутона "изпрати".

# 5 894
Нямаме задължение да уведомяваме потребителите за резултите от докладите им - дали са взети мерки по тях и точно какви, ако са взети.
Без да се включвам в дискусията, коментирам само казаното от bubanka.
Според мен би било добре да се уведомяват потребителите за това дали са предприети действия по докладите им и ако не са то защо. По този начин потребителя ще има обратна информация, ще получи уверение, че неговият доклад не е останал незабелязан, дори и да не са предприети действия по евентуалното премахване на докладвания пост. Хубаво е да има двустранна информация между потребител - модератор. В противен случай ще изпаднем в позицията все едно сме подали молба към администрацията, а дали ще има отговор и кога ще има отговор е Божа работа YumYum
ПОДКРЕПЯМ!

Общи условия

Активация на акаунт