Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 436
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 015
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В старата версия, току що, при индикация горе за нов отговор, в списъка не излиза темата с отговора. Понеже се сетих коя е, я намерих в списъка на съответния подфорум и срещу нея се вижда нов отговор със съответния потребител и час на публикуване.

# 6 016
  • Варна
А как се докладваше на модератор?

# 6 017

Или на ЛС, или има както ти е мнението, долу вдясно надпис " Информирай модератор"- цъкаш, излиза ти поле за писане и пишеш, каквото ще пишеш. Но пък аз съм на старата версия, за новата- не знам.

# 6 018
  • Варна

Или на ЛС, или има както ти е мнението, долу вдясно надпис " Информирай модератор"- цъкаш, излиза ти поле за писане и пишеш, каквото ще пишеш. Но пък аз съм на старата версия, за новата- не знам.

Да на старата версия има информирай модератор, но на новата или няма или аз не я виждам.

# 6 019
  • в морето до колене
В новата версия долу вляво има знак "внимание!" - триъгълник с удивителна вътре
Това е бутонът "информирай модератор"

# 6 020
  • Deutschland/HE

Да на старата версия има информирай модератор, но на новата или няма или аз не я виждам.

има в лявата част един триъгълник с удивителна в него, това е бутона за "информирай модоретор"

# 6 021
  • Варна
В новата версия долу вляво има знак "внимание!" - триъгълник с удивителна вътре
Това е бутонът "информирай модератор"

Благодаря, получи се Simple Smile

# 6 022
Здравейте. Към кого да се обърна за информация относно причината да бъде изтрито мое мнение от конкретна тема. Не се ли изпраща съобщение до потребителя, когато се трие негово мнение?

# 6 023
  • София
Никой не е длъжен да ти дава лични разяснения. Ти трябва да познаваш правилата на форума и да се съобразяваш с тях. Когато ги нарушиш те трият - без предупреждения и обяснения.

# 6 024
  • Sofia
Здравейте. Към кого да се обърна за информация относно причината да бъде изтрито мое мнение от конкретна тема. Не се ли изпраща съобщение до потребителя, когато се трие негово мнение?
Здравейте,
Преминахте границите на добрия тон и не само Вие. Персоналните разпри и лични обвинения не са в ничия полза.
Премахнати са определен брой публикации, неотговарящи на форумните правила.
Не се изпращат съобщения при премахване на публикации.

# 6 025
Защо са ми изтрити мненията в Смешки от форума и Случи ми се нещо странно?

Защо темата Бихте ли изоставили половинката си ако ... е заключена?

# 6 026
Здравейте,
Преминахте границите на добрия тон и не само Вие. Персоналните разпри и лични обвинения не са в ничия полза.
Премахнати са определен брой публикации, неотговарящи на форумните правила.
Не се изпращат съобщения при премахване на публикации.
Здравейте. Изтрили сте мой пост, който гласи "Изказването беше много грубо. Пожелавам ти успех в науката и в живота". Постът ми беше коментар на пост, в който потребителят пише, че не осмислям елементарна информация, че диалогът с мен няма смисъл и пр. обидни квалификации към личността ми. Но този дълъг и обиден за мен пост вие сте запазили, а сте изтрили моето обикновено "Изказването беше много грубо".
Можете ли да ме уведомите защо изречението "Изказването беше много грубо" е персонална разпра и лична обида, при положение, че е коментар на публикацията, а не на характера и личността на потребителя?  

# 6 027
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  мога ли да публикувам анонимен отговор от таблет?  Как става?

# 6 028
  • Sofia
Здравейте,  мога ли да публикувам анонимен отговор от таблет?  Как става?
Можете, ако използвате пълната версия.
Здравейте. Изтрили сте мой пост, който гласи "Изказването беше много грубо. Пожелавам ти успех в науката и в живота"  
Изтрита е частта от публикацията, която Ви касае. Публикацията Ви се обезсмисля.
Защо са ми изтрити мненията в Смешки от форума и Случи ми се нещо странно?

Защо темата Бихте ли изоставили половинката си ако ... е заключена?
Смешката към смешката бе излишно груба.
В "Случи ми се нещо странно" въпросът Ви е за потребител, което разводнява темата.
Темата "Бихте ли изоставили половинката си" премина в чат и се опорочи. Бе пуснато продължение.

# 6 029
Благодаря за тговра за анонимните постове от таблет.

Общи условия

Активация на акаунт