Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 987
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 060
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...

Здравейте,
малко ми е странно да членувам в КГБ - това е за бабите, а дядовците какво да правим там Simple Smile

# 6 061
  • Испания

Здравейте,
малко ми е странно да членувам в КГБ - това е за бабите, а дядовците какво да правим там Simple Smile

Направете си КГД.

# 6 062

Здравейте,

Направете си КГД.

Съгласен - това ми е предложението - Категория Баба и Дядо или след като има клуб на бабите да има и клуб на дядовците Simple Smile

# 6 063
В такъв случай направете своя "дядова" тема в подфорум "Татковци". Ако с времето се окаже, че темата е посещавана и се пише редовно в нея от достатъчен брой потребители, определящи себе си като "дядовци", темата ще бъде отделена в собствен подфорум по подобие на КГБ.

ПП Моля, не публикувайте последователни постове. Имате възможност до 24 часа от публикуването на предишния да го редактирате и допълните.

# 6 064
  • Испания
Моля да заключите тази тема: http://www.bg-mamma.com/?topic=1024477.new#new

Пиша тук, защото бутонът "Информирай модератор" не работи.

Няколко часа се мъча да пусна следваща тема. Форумът отказваше да качва заглавна снимка, отказваше да сменя вече качена такава /всичко това преди пускане на темата/. Мъка, мъка и мъка. Накрая, когато всичко беше готово, не пожела да публикува новата тема, защото сесията ми била изтекла - нещо, което не е вярно, защото съм логната от месеци, никаква сесия не беше изтекла и горният десен ъгъл показваше автара и ника ми. След като се появи надписът за изтекла сесия, анкетата ми беше изтрита, снимката беше изчезнала, както и част от текста и снимките в началния пост.

Кошмар!!!

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 20:22 от smileys

# 6 065
В такъв случай направете своя "дядова" тема в подфорум "Татковци". Ако с времето се окаже, че темата е посещавана и се пише редовно в нея от достатъчен брой потребители, определящи себе си като "дядовци", темата ще бъде отделена в собствен подфорум по подобие на КГБ.

ПП Моля, не публикувайте последователни постове. Имате възможност до 24 часа от публикуването на предишния да го редактирате и допълните.

Направих дядова тема Simple Smile Моля да я преместите в подфорум "Татковци".

# 6 066
Пиша тук, защото бутонът "Информирай модератор" не работи.
Няколко часа се мъча да пусна следваща тема. Форумът отказваше да качва заглавна снимка, отказваше да сменя вече качена такава
По-скоро е имало някакъв проблем локален с връзката или устройството Ви. Функцията "Информирай модератор" работи без прекъсване, като за вчера следобяд има 36 доклада, от които 4 са от старата версия и 32 през новата. Не са засечени проблеми и с качването на снимки.

# 6 067
Здравейте,

Как мога да спра да получавам известия, че някой потребител е коментирал тема, която и аз?

Благодаря предварително.

# 6 068
  • София
Има ли някъде "Най-често задавани въпроси", защото не ми се четат страници, за да разбера нещо?

Да попитам и още нещо. В първото подменю, излизат "категории", дали това са т. нар. групи? За да пусна нова тема в някаква категория, има условие да имам коментар под някоя от темите в съответната категория или група?
Не мога да намеря подгрупа за спорт, търсих в "свободно време", в "здраве", в "красота", намерих единствено спортни фенове. Има ли група на спортуващи възрастни хора?

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 17:42 от aninica

# 6 069
Има ли някъде "Най-често задавани въпроси", защото не ми се четат страници, за да разбера нещо?

В повечето подфоруми има теми, в които можете да зададете кратки въпроси.
Предлагам Ви и тази тема:  ?Въпроси всякакви?

# 6 070
  • София
Може би не ме разбирате. Вижте публикацията преди моята. Питаме едни и същи неща до несвяст. Дали не са обяснени някъде, но не в тема от 4000 стр., в която трябва да губим време да търсим?
Мен ме интересува как се пуска нова тема, пускала съм веднъж, но не си спомням. Намирам обяснение на някакви хора, но не знам дали са верни, а и се отнасят за старата версия. В сайта някъде има ли обяснени най-простите похвати за ползването му?

# 6 071
Новата версия все още не е напълно готова и секция с отговори на най-често задаваните въпроси за нея няма.

Основните групи са в "Категории". Всяка група се дели на други подгрупи.
В подфорум "Красота" можете да намерите Спортуващи.
Няма изискване да сте член на даден подфорум или да имате публикувани постове в него, за да пуснете нова тема.
Бутонът за нова тема се намира под името на групата, в която искате да публикувате.

Здравейте,

Как мога да спра да получавам известия, че някой потребител е коментирал тема, която и аз?

Благодаря предварително.

За теми, които не сте отбелязали за следене, но сте писали вътре: Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка
За тези, при които имате включено Следене: Меню -> Следени теми -> Спри следенето

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 18:18 от bubanka

# 6 072
Не знам дали е само при мен, но при цитиране на пост със снимка, в старата версия виждам умален вариант на снимката, а в новата големи снимки. Ето така:

Скрит текст:

- нова версия

- в старата

# 6 073
В момента се подготвя секция за често задавани въпроси, така че да има събрани на едно място подробни и онагледени обяснения.

labrex, благодаря, ще обърна внимание на продуктовия екип.

# 6 074
  • Някъде там
Извинявайте не приемайте коментара ми за заяждащ, но самата тема е Въпроси към модераторите и администраторите!
Имайте впредвид, че аз използвам тази тема само ако имам някакъв въпрос, а не да следя темата какво се коментира! Т.е. вие би трябвало с такава цел да сте създали тази тема, ако не е така значи заглавието е мн подвеждащо! Извинявам се, но...
На мен въпроса ми е: Как да премахна всеки, който ми е оценил за полезно коментара, че ми се напълни стената?

Общи условия

Активация на акаунт