Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 841
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 510
Анонимен, какво означава хеширан?

На мене ми се струва, че е добре да има буферен период след 25 - някой може да размисли и да поиска да даде съгласие и да си възстанови стария акаунт.
Съображенията на мамма, за регистър на заличените акаунти също ми звучи много разумно, но все пак те не трябва да се съхраняват прекалено дълго.

# 6 511
Не мисля, че крайният срок е определен от екипа на Бг-Мама. В Била примерно днес видях, че трябва да дадеш съгласие за бла бла отново до 24-ти май. Иначе не може да се ползва Била картата.

Защо пишеш като анонимен, след като всички модератори те виждат?
Мен пък това ме гложди.

Grin Да, и мен ме гложи Grinning

# 6 512
Аз пък искам да си запазя профила, но да не може да ми се четат мненията през профила.
Как да стане това?
Засега нищо не съм приела.

# 6 513
Няма как.

# 6 514
# 6 515
  • Sofia
Опитвам се да разгледам темите от заглавната страница, но която и тема да натисна, ми презарежда пак началната. Отделно, “още” също не ми е активно. Цъкам и нищо...
Скрит текст:
Позволявам си да се самоцитирам! Абсолютно ми е невъзможно да разглеждам началната страница на форума през телефона. "Още" е все така неактивно, а някои от темите директно ме препращат отнова на заглавна страница. Е ли възможно нещо да се промени?
И аз имам същия проблем в мобилната версия.

# 6 516
  • Ямбол
Аз пък искам да си запазя профила, но да не може да ми се четат мненията през профила.
Как да стане това?
Засега нищо не съм приела.
Какъв е смисълът на това упражнение, след като мненията ти си остават видими, макар и не през профила? При подходящо търсене могат да бъдат намерени.

# 6 517
За мен има смисъл.

# 6 518
Ако се трият мнения се обезмисля целият форум. Например някоя майка търси в Гугъл как да облекчим коликите на бебе, както предполагам повечето са попаднали тук, търсейки мнения за нещо, и какво ще излезе, ако се изтрият мненията на потребителите?  Няма да има форум.

# 6 519
Не става дума за триене на мнения.
А за невъзможност да ти се следи профила и да ти се чете цялата хронология.

# 6 520
  • Ямбол
Никой не е твърдял, че ще се трият мнения.

# 6 521
  • все тук
Здравейте, защо от два-три дни, когато преглеждам отговорите от "Последно активни", от една определена тема надолу не отбелязва колко са новите отговори в нея (в червено до темата), а отваря началото на темата?

# 6 522
Здравейте, защо от два-три дни, когато преглеждам отговорите от "Последно активни", от една определена тема надолу не отбелязва колко са новите отговори в нея (в червено до темата), а отваря началото на темата?
И аз попитах това няколко стряници назад, но никой не ме отрази покрай цялата дъндания с личните данни. Сега пак се присъединявам към вашето питане.

# 6 523
Самоцитирам си питането
Здравейте, имам проблем с мобилната версия. Когато избера от менюто Следени теми, се показва списъка с тях. Когато скролна страницата до долу и стигна до "Покажи още" се показват останалата част от Следени теми, до заглавията, на коото обаче липсва червеното квадратче с брой непрочетени отговори. И така е за абсолютно всички теми след "Покажи още", въпреки че не съм ги прочела.

# 6 524
  • На брега на реката
Опитвам се да разгледам темите от заглавната страница, но която и тема да натисна, ми презарежда пак началната. Отделно, “още” също не ми е активно. Цъкам и нищо...
Скрит текст:
Позволявам си да се самоцитирам! Абсолютно ми е невъзможно да разглеждам началната страница на форума през телефона. "Още" е все така неактивно, а някои от темите директно ме препращат отнова на заглавна страница. Е ли възможно нещо да се промени?
И аз имам същия проблем в мобилната версия.
Както и нашето питане остана без отговор...
Все така не функционира добре форума през мобилната версия!

Общи условия

Активация на акаунт