Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 508
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 900
Здравейте! Ползвам старата версия. От два часа при опит да влезна в bg mamma ме препраща директно към новата версия. След влизането в новата версия и стартиране отново старата, вече се логвам в нея и то без да потвърждавам "вход".
Пробвах, ако не съм се логнала в новата версия не мога да влезна в старата.
Дано да съм успяла да обясня правилно проблема.lol:
Предполагам, че няма да ни бъде отрязан достъп до старата версия.
Благодаря!

# 6 901
Както съм писала и по-рано, постепенно функции се прехвърлят да са достъпни само в новата версия.
С оглед осигуряване на защита на сайта и във връзка със задълженията по Регламента за защита на личните данни, изискването на съгласия и проверката за наличието им, новите регистрации и логването се извършват само през новата версия.

# 6 902
Благодаря за отговора!
Ситуацията е от днес и не знаех за тази промяна. Явно ще действям  така: първо влизане с новата версия и след това в нов раздел вече ще мога да ползвам старата.

# 6 903
# 6 904
  • Sofia
Има ли лимит на броя снимки, които мога да кача в един-единствен пост? Ще ги качвам директно от компютъра си, посредством новата версия, ако има значение. Peace

# 6 905
Има лимит на брой символи, които се съдържат в един постинг, като в това число се включва и кодът/форматирането. При наличие на голям брой снимки/голям обем на мнението може да има трудност/забавяне при публикуването и зареждането в зависимост от качеството на връзката.
Грешките, които понякога дава системата за качване на снимки, идват от imageshack. Както писах и по-рано в темата, за жалост въпреки че услугата е платена, не получаваме добра техническа поддръжка от тях. Това е причината да изберем друг доставчик на услугата и в момента тече процес по миграция на снимките. През следващата седмица би трябвало вече цялата система за качване на снимки да е пренасочена към другата услуга и да няма повече такива проблеми.

# 6 906
  • Sofia
Благодаря за отговора, Mamma!

# 6 907
# 6 908
Защо ми беше изтрит последният пост?

# 6 909
  • Sofia
Защото противоречи на правилата на форума.
1.Съдържа само линк
2.Съдържанието е на чужд език, непридружено от превод.

# 6 910
Защото противоречи на правилата на форума.
1.Съдържа само линк
2.Съдържанието е на чужд език, непридружено от превод.
Къде се намира правилото по т.1

# 6 911
Не знам защо, но с копи-пейст е пуснат един и същи пост поне на три места.
http://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=598877#

# 6 912
  • Sofia
Все още ли могат да се качват аватари и картинки в подписа, посредством старата версия? Thinking

Нещо не успях да се справя...

# 6 913
Как така е пусната тема от Анонимен в СО? Нали уж само мнения можеха да се пускат така, а тази тема беше пусната от човек с обикновен никнейм, който сега е заменен от "Анонимен"?

# 6 914
Как така е пусната тема от Анонимен в СО? Нали уж само мнения можеха да се пускат така, а тази тема беше пусната от човек с обикновен никнейм, който сега е заменен от "Анонимен"?

Темата е пусната от потребител, който по-късно е пожелал забравяне. По тази причина изписва "Анонимен" като автор. Теми не могат да бъдат публикувани чрез функция "Анонимен".

Общи условия

Активация на акаунт