Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 966
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 885
  • София
Ей, вярно бе, ама и таговете и те на английски. Безобразие!🐓

Не разбирам смисъла на иронията ти.

# 6 886
  • Sofia
Емотиконите не са създадени само за бг сайтове... Нормално е да се изписват на английски.

# 6 887
Не успявам да редактирам свои мнения. Има ли някакво ограничение?

# 6 888
  • София
Не успявам да редактирам свои мнения. Има ли някакво ограничение?

Редакция е възможна само до 24 часа от публикуването на поста, а ако са по-малко - темата вече е заключена.

# 6 889
  • Другата България
 Simple Smile Може би искаш да кажеш ако са повече от 24 часа, и темата не е заключена, а не може да се редактира мнението.

# 6 890
Иска да каже, че ако не са минали 24 часа, а не може да редактира, значи темата е заключена.
И аз си искам старите емотикони.

# 6 891
  • София
[color=#0 0ff00][/ color]Кога ще оправят проблема с оцветяването на текста? Сорскода отива в началото на текста, а не остава на маркирания текст.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 17:41 от Starrydream

# 6 892
Има ли възможност да се качи във форума Word файл за теглене?

# 6 893
  • Sofia
Не е нужно да е във форума.
docs.google.com върши чудесна работа.

# 6 894
Не е нужно да е във форума.
docs.google.com върши чудесна работа.

За непосветените в това тайнство, как се прави? Joy
Може и на ЛС да не се излагам много.
Благодаря за отговора.

# 6 895
Здравейте,
какви настройки ( и къде ) трябва да направя, за да получвам лично съобщения, защото казват, че съм ги забранила , а аз нищо не съм правила ?
Благодаря предварително за вниманието !

# 6 896
Здравейте,
какви настройки ( и къде ) трябва да направя, за да получвам лично съобщения, защото казват, че съм ги забранила , а аз нищо не съм правила ?
Благодаря предварително за вниманието !
Профил -> Настройки -> Лични съобщения -> Блокиране получаването на лични съобщения (премахвате отметката) -> Запази

# 6 897
  • София
В тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1044587 линкът за нови отговори не ме води на коректното място- ако новият отговор е само един, ме праща в началото на страницата, ако са повече- пропуска първия и ме праща на второто ново мнение.

# 6 898
И аз имам проблем със същата тема. Обикновено ме праща в началото на страницата.

# 6 899
В тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1044587 линкът за нови отговори не ме води на коректното място- ако новият отговор е само един, ме праща в началото на страницата, ако са повече- пропуска първия и ме праща на второто ново мнение.
Би трябвало проблемът с темата да е решен. Пуснато е преиндексиране и не би трябвало вече да има такъв проблем. Пишете дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт