Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 963 152
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 870
И аз се присъединявам за неактуалните/неактивни теми.

Вадят се някакви теми на по 2-3-Х години, чели-недочели, например бързат да пишат "не абортирай!" в тема, в която детето сигурно вече или е на 3 години, или съветът е крайно закъснял. Няма ли някаква архивация при старите теми и подбор за началната страница? Разрових пробно из Клюкарника и е възможно да се вдигнат теми от 2010.

# 6 871
  • Козлодуй
Относно емотиконите аз никога не ги ползвам просто изписвам от клавиатурата две точки, тире и дясна скоба и се получава усмивка Simple Smile С клавиатурата могат да се изписват и други неща то така са възникнали емотиконите Simple Smile Не ми пука в коя версия на форума ще пиша Simple Smile
Относно старите теми аз в момента чета едни теми от 2006-7 година за готварски печки и ми се иска да попитам някой неща но не смея защото темите са стари  Simple Smile
@}--->----

# 6 872
Не е въпросът как ще си изпишеш иконите, а как ще се визуализират след това. Новия вид на иконите е грозен, да не говорим, че половината изглеждат еднакво. Напълно излишни са 15 икони, които казват едно и също ConfoundedDisappointedFrowning1PersevereWorriedUnamusedConfused..ще спра до тук.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 14:21 от Анонимен

# 6 873
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Как въобще разбра какво казват?!  hahaha

# 6 874
За емотиконите:
Старите емотикони, които над 10 години се ползват във форума, бяха с лошо качество и не се визуализират добре на новите монитори с голяма разделителна способност, ретина дисплеи и други устройства. Това наложи заместването им с нов комплект емотикони, които са широко разпространени в мобилните устройства и други сайтове. Предвижда се изработването на цялостен нов комплект емотикони, съобразени със спецификата на BG-Mamma.

# 6 875
  • София
Не се сърди, човече, хубаво цитираш, но обърна ли внимание и на датата на поста на Мамма? Днес става точно 1 година откакто е написан и нови емотикони няма. Не зная колко са потребителите с големите монитори, за които това положение е добро, но аз не съм прочела нито един пост, в който някой да е написал, че ги харесва. Напротив, на всички ни липсват старите. И понеже ползвам новата версия вече емотикон слагам само в изключително редки случаи или минавам на старата, за да си коригирам поста с онези изразителните, от които става ясно какво искам да кажа..

# 6 876
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
То вече година сме с Бета версия............ ooooh!

# 6 877
Това вече е подигравка с нас. 1 година не им стигна, за да направят едни емотикони.
Може и още 1г. да почакаме. Дори може и нова версия да излезе.

# 6 878
  • КиТ
Ххаххаха да,то направо може направо да чакаме по нова версия,от тая новата...Щото тая нещо не заработва?/мислещо човече/-ей така се ползват емотиконите при новата версия Grinning

# 6 879
  • Испания
мислещо човече/-ей така се ползват емотиконите при новата версия Grinning

Има и друг начин. Отдавна не си късам нервите с емотиконите.

# 6 880
Сега е отпускарски сезон и мод и админ са на почивка явно Sunglasses

Защото чакам отговор на въпросите си за раздел "филми и сериали".....ама йок...

# 6 881
"Грешка 8734: Услугата е временно недостъпна" - това съобщение ми излиза както си разглеждам форума вече 3-4 пъти в рамките на 10 минути.

# 6 882
Сега е отпускарски сезон и мод и админ са на почивка явно Sunglasses

Защото чакам отговор на въпросите си за раздел "филми и сериали".....ама йок...

И аз така за моя въпрос, ама нъцки. Но не е от отпускарския сезон, според мен Trollface...

# 6 883
  • София
По въпроса с новите емотикони... Embarassed Ясно е, че за повечето потребители те не са сполучливи, но поне има и стара версия. За нещастие не всички се визуализират както би трябвало.
За мен обаче е доста по-объркащ въпроса защо са с английски надписи. newsm78
Нали тук се пише на кирилица? Даже се трият коментари или отдолу под коментара с червено се пише : "пишете на кирилица"
А емотиконите може да са на английски? Защо?

# 6 884
  • Ямбол
Ей, вярно бе, ама и таговете и те на английски. Безобразие!🐓

Общи условия

Активация на акаунт