Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 911
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 960
Темата е клюкарска, не спамърска. Постът Ви е тип "запис", т. е. спам. Имате въможност да следите темата чрез кликване върху камбанката.

# 6 961
Някакъв проблем със съобщенията имам. Получавам такива и не мога да ги прочета, нито да прочета старите такива.

# 6 962
Когато триете мнение на потребител, което е единственото му в темата , на практика го отписвате от темата и той не получава известия за нови отговори.

Става дума за мой пост в темата за H&M.

Защо не го информирате по някакъв начин, за да се "запише" отново в нея?

Така се получава доста тъпо и тенденциозно...все едно му рязвате достъпа и той остава в неведение ?!?

# 6 963
Добре де, защо не ползвате опцията за включване на известията за темата?
Досадно е това записване, сума ти теми сбозявате така...
Тъпо и тенденциозно е да подминавате опциите, които са създадени за наше улеснение и да досаждате на всички останали с тъпите си и тенденциозни записвания.

# 6 964
  • На брега на реката
В моя случай коментарът ми не беше запис или спам, а коментар към друго мнение. Тя цялата тема е пълна с такива, както и клюкарник с като цяло. Обаче явно се нарушават някакви безценни правила в клюкарника!

# 6 965
  • Sofia
Има изрична функционалност за следене на избрани теми.
Всеки потребител е отговорен за коректността на собствените си мнения.

# 6 966
  • На брега на реката
А когато мнението не е с конкретната цел “следене на темата”? Що за избирателен принцип, като целият клюкарник и без това прелива от такива?
Не желая готов отговор!

# 6 967
  • Sofia
Второто ми изречение е отговор на въпроса.
Форумът има правила и трактовките за едни или други теми в Клюкарник нямат отношение км тях.
Имате функционалност за сигнализиране при съмнения за мнения, които смятате за неуместни или некоректни.

# 6 968
Някакъв проблем със съобщенията имам. Получавам такива и не мога да ги прочета, нито да прочета старите такива.

Някой ще ми помогне ли да разреша този проблем? Simple Smile

# 6 969
Точно това е и моят въпрос...че се оказваме "изхвърлени" служебно от темата и в неведение.

Имаше такъв въпрос към администратор преди време...прави ли се нещо в мобилната версия и изобщо във форума отписването да става лесно и в една стъпка, както  става зарибяването...пардон записването?

Та уважаеми адвинистратори и модератори, прави ли се? Или ще продължаваме да се мъчим с отписването?
И после ходи се записвай...Joy

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 11:21 от teta75

# 6 970
Спирането на следене за тема, в която имате участие, е през страницата Нови отговори (само през пълната версия засега).

Що се касае до функцията за следене, за която става въпрос и която прави излишно "записването", то и в мобилната, и в пълната версия, стартирането на следене и спирането на следене за тема става по един и същ начин - чрез натискане на бутона с камбанката.
В зависимост от личните настройки, то известията може да се получават само на място в сайта или и по имейл.

Ако сте включили следене на тема чрез камбанката, то спирането на следене става по абсюлотно същия лесен начин - чрез натискане на същия бутон в съответната тема.

Merelenda, предали сме за проблема на техническия екип.

# 6 971

Скрит текст:
Добре де, защо не ползвате опцията за включване на известията за темата?
Досадно е това записване, сума ти теми сбозявате така...
Тъпо и тенденциозно е да подминавате опциите, които са създадени за наше улеснение и да досаждате на всички останали с тъпите си и тенденциозни записвания.
Защото отписването е тегаво и не е с един клик, за разлика от записването!
За това и тук на всяка страница има въпроси как аджеба да спра известяването!!!!
Защото първо е лесно...кликваш на камбаната. Ама после идва трудното...

И не е досадно записването ми, дори напротив. В контекста на общуването в конкретната тема е!
teta75, не е трудно, един път махаш получаването на известия на имейл и после действаш само с камбанката. Кликаш на нея да следиш, кликаш да се отпишеш от темата. Аз не съм от големите фенки на новата версия и си признавам, че още ползвам старата понякога, понякога и новата, но точно тази функция за следене на теми в които не пиша, но ме интересува информацията, смятам, че е много добра. И да уточня, само от пълната версия съм го правила.

# 6 972

Някой ще ми помогне ли да разреша този проблем? Simple Smile
Проблемът все още е налице.

# 6 973
  • Sofia
Проблемът се оказа специфичен и рядко срещан.
До края на деня ще бъде качена необходимата корекция.
Съжалявам за причиненото неудобство.

# 6 974
Благодаря Simple Smile
Видях че имам съобщение от вас, но не можах да го прочета. Опитах се да върна съобщение, при което ми даде отново грешка. Виждам само от кого имам съобщение, но не мога да го прочета.
Когато се оправи опцията, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт