Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 702
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 320
  • София
Аз имам същия проблем и се присъединявам към горното питане.

# 7 321
  • Испания
Благодаря Smileys.
Защо когато аз търся темата по име, изобщо не ми излиза нищо от 2013 нататък?

Търсих я в Гугъл. Излезе ми от 2014, видях към коя подтема е във форума и, скролвайки по списъка на темите в "Нашият дом", намерих последната.

# 7 322
Ясно, явно има някакъв проблем с търсачката във форума.
Благодаря за съдействието!

# 7 323
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Новата версия или по точно новия сайт за изображения поддържа ли png  формат.Качвам директно от лаптопа , но съответно не е прозрачно,а излиза черно.Същото се получава и когато копирам адреса от друг сайт за изображения.Минава пак през амазона и става черно.
Ето и нагледно.Едното от старата версия и си излиза нормално.

Скрит текст:

и от новата

През пост се обяснява как да се отпише човек от дадена тема,а на мен отговор никой не дава.Цитирам си въпроса за трети път и дано сега да получа отговор.И не не е проблема в големината на изображението.Както се вижда е с размери допустими за подпис.Същото е и с аватарите където са още по малки.

# 7 324
Сайтът поддържа png  формат и във Вашия подпис няма черни полета.

Скрит текст:

# 7 325
Не разбирам защо продължава да стои дразнещата лента отгоре на новата версия. Поне нея махнете.
Въпреки многобройните оплаквания и дългия срок за работа над новата версия на сайта, не виждам особени промени. Казвам го не като специалист, а като обикновен потребител. И не мисля, че са малко тези като мен, които предпочитат старата версия.

# 7 326
Промените са много и от всякакъв тип, но ако ползвате старата версия, няма да имате възможост да ги усетите. Лентата е горе тъй като все още версиите са две.

# 7 327
  • Вестерос
Ама то този проблем го има и в самата тема за игрите!!!Всеки път минавам на старата версия!
Taka e да.

Сега си направих експеримент.
Аватарът е 157 на 200, направих го да е 200 на 200 като отстрани е с прозрачен фон, но качвайки го директно в сайта, както и от друг сайт стои с тези черни линии. Да видим как ще се оправи този път, сам ли, след колко време?

Което ме подсеща
До кога ще сме с бета версия? Мина над година!

# 7 328
Кога ще има хубави емотикони?

# 7 329
  • Вестерос
Искам да разбера и следното: Защо ми е изтрит в темата за Фермата коментарът:
"Катралче, сигурна ли си?".

Коментарът с Личното мнение на Картала е сложен от Бубанка в спойлер, а моят е изтрит.

Изключително не сериозно отношение в случая!

# 7 330
Когато сложих поста на другата потребителка в спойлер, той беше предпоследен в темата. Имаше доклад за нещо, за което се спори не от този сезон - издаването на информация и непоставянето й в спойлер. Използвайте "аз мисля", "предполагам" или нещо подобно, когато изказвате личното си мнение, защото веднага постът бива приет от други потребители като издаващ информация и съответно докладван.
По-късно е метено в темата във връзка със спор и офтопик между потребители. Във Вашия пост имаше и доста други неща освен "Катралче, сигурна ли си?".
Отношението не е несериозно, просто в последния един час темата /която върви много бързо/ не е четена от модератор, което Ви оставя с погрешно впечатление.

# 7 331
  • Другата България
Използвайте "аз мисля", "предполагам" или нещо подобно, когаго изказвате личното си мнение, защото веднага постът бива приет от други потребители като издаващ информация и съответно докладван.
Ето това е най-смисленото обяснение на моята реакция за написаното. Дано сега стане ясно, благодаря ти.

# 7 332
  • Куциндрел
SadRolling EyesNeutral FaceАз се чудя кога ще оправят наредбата на емотките когато пишеш нов пост през Хром?
Ето: Nerd
Т.е. всяка следваща избрана иконка да е след предната такава, а не в началото на публикацията.

# 7 333
  • Вестерос
Когато сложих поста на другата потребителка в спойлер, той беше предпоследен в темата. Имаше доклад за нещо, за което се спори не от този сезон - издаването на информация и непоставянето й в спойлер. Използвайте "аз мисля", "предполагам" или нещо подобно, когато изказвате личното си мнение, защото веднага постът бива приет от други потребители като издаващ информация и съответно докладван.
По-късно е метено в темата във връзка със спор и офтопик между потребители. Във Вашия пост имаше и доста други неща освен "Катралче, сигурна ли си?".
Отношението не е несериозно, просто в последния един час темата /която върви много бързо/ не е четена от модератор, което Ви оставя с погрешно впечатление.
Bubabka, моят пост беше само това , което горе съм написа! Ако не беше- нямаше да го пиша.  Като не Сте сигурна няма нужда да ми и пишете, че е имало и друго в моя пост.  Много жалко, че не съм си направи скрийншот, за да и го покажа.

# 7 334
Tiffany А, права сте, имате и пост, който съдържа само това изречение. Изтрит е в контекста на споровете за спойлерите.

Ceca, отговорът на Мамма /редакторът включва и подредбата на емотиконите/:

Що се касае до редактора (формата за писане и предварителен преглед), то в момента се работи по подмяната му - писала съм и по-рано, че ще бъде обновен изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт