Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 538
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 7 530
Знам, че не може. По-скоро питам дали се предвижда такъв вариант? Днес имах 26 известия, две от които за създадени нови теми, които не ме интересуват. Трябва да отворя другите 24 и тогава да маркирам тези. По-лесно ми беше да отворя темите и да ги напусна веднага, без да ги чета, само за да ми се махнат от камбанката. Така обаче се отчита брой посещения на темата, а някои не са прочели и първия пост дори (в моя случай), и посещението не е било от интерес към написаното.

# 7 531
  • в сърцето на един мъж...
Преди като се прехвърлиш на старата версия, можеш да видиш в известията за непрочетени отговори на теми, които следиш. Сега не го откривам, седят ми 5 известия, а нямам никаква идея от къде и как са. Форумът не праща за всички теми, които чета известия и се наложи да ги търся горе.

# 7 532
Търсих, но не намирам.
Как се прави анкета?

# 7 533
# 7 534
На 28.10. сутринта, пуснах тема за компресионните  еластични чорапи, за да не ходят и други хора по мъките като мен и да не им пробутват търговците боклуци. http://www.bg-mamma.com/?topic=1071538
Това са скъпи медицински изделия и обикновено хората, на които лекар е назначил такава терапия, трябва да лежат, не трябва да се движат и нямат възможността да обикалят и да търсят, а трябва лично да им се вземат няколко мерки. Посочих от къде намерих качествени - вносител, към който ме насочиха, след много търсене, лутане и където си свършиха работата както трябва. Спестих в коя точно дрогерия ми продадоха скъп некачествен боклук, който не беше съобразен нито с лекарското предписание, нито с размера ми и беше определено некачествен, без необходимата компресия.
Това е същото, както да ви пробутат друго лекарство, вместо предписаното или друга шина за счупване, а не тази, която лекарят е предписал, при това с лошо качество, но на висока цена.

Имаше и отговори в темата, хора ми благодариха за информацията.

Помолих и модератор, темата да не се приема като реклама, защото нямам такава цел, а да помогна на другите хора с такъв проблем. Пуснах и допълнителна информация в темата за разширени вени. http://www.bg-mamma.com/?topic=984318.msg37596192#msg37596192

Сега тази тема не съществува. Защо?!

Нима във форума може да се пуска всякаква друга конкретна информация, касаеща здравето ни, но тромбофлебитите, които понякога се развиват много бързо и са животозастрашаващи, не се приемат за важни?
Може да се слагат линкове, информация, фирми и т.н., предлагащи прежди, гоблени, хоби материали, гащи и всякакви дрънкулки, но за важните медицински продукти не може, така ли?

Моля темата да бъде възстановена. Става дума за скъп медицински  терапевтичен продукт, който препятства образуването на тромби,  движението им и подобрява кръвооросяването,  а не за чорапи, които се продават на всеки ъгъл или във всяка аптека и само човек, който се е сблъсквал с този проблем знае за какво иде реч.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 09:00 от Diorela

# 7 535
Темата Ви е възстановена. Получило се е недоразумение, за което се извиняваме.

# 7 536
Много благодаря, Бубанка!
Надявам се да помогне на много хора.

# 7 537
  • UK
Опитвам се да кача снимка в мнение , но нещо не ми се получава.
Поставям линка там където е посочено, но после какво трябва да кликна не ми става ясно.
Снимката е качена в prikachi.com

# 7 538
Опитвам се да кача снимка в мнение , но нещо не ми се получава.
Поставям линка там където е посочено, но после какво трябва да кликна не ми става ясно.
Снимката е качена в prikachi.com
Добавяне на изображение в публикация

# 7 539
  • UK
 Благодаря за линка.
Пак не успях да я кача снимката.
Смалих я и се опитах да я кача директно от компютъра , зарежда се до края синята линия и така си остава.
Допустимия размер 5кб ли е?

# 7 540
Благодаря за линка.
Пак не успях да я кача снимката.
Смалих я и се опитах да я кача директно от компютъра , зарежда се до края синята линия и така си остава.
Допустимия размер 5кб ли е?
5 MB
Опитайте със снимка, качена на друго място. Ако при нея няма проблем, значи причината е в сайта, в който се намира снимката.

# 7 541
  • UK
Ок, благодаря  ще пробвам
Не знаех, че може да се качвам снимки и от телефона.
А, когато се опитвам да постна снимка от телефона, само от устройството ли мога да кача, нямам опция от уеб сайт.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 15:45 от GreenP

# 7 542
А, когато се опитвам да постна снимка от телефона, само от устройството ли мога да кача, нямам опция от уеб сайт.
Да. Ако искате можете да преминете на пълна версия ипрез телефона. Или да изпишете:
Код:
[img][/img]
И да поставите линка м/у скобите.

# 7 543
  • Euskal Herria
Защо тема от 2013 година излиза в "Препоръчани теми" на първа страница? Последният пост е от 2013, не е писано сега.

# 7 544
  • Германия
Защо тема от 2013 година излиза в "Препоръчани теми" на първа страница? Последният пост е от 2013, не е писано сега.
И аз попитах това преди около два месеца:
По каква логика тема от 2011г. без нови отговори в нея е включена в "Препоръчани теми": http://www.bg-mamma.com/?topic=614626 ?
И от любопитство: на какъв принцип се избират темите за тази категория и колко често се обновява тя? Прави ми впечатление, че от поне 2-3 седмици се въртят същите няколко теми без нови допълнения.

Ето го отговора:
Препоръчаните теми не са наш избор, а се избират автоматично от външен алгоритъм по много параметри, между които категория и група на темата; указани интереси, абонаменти за теми и групи, теми със сходна тематика; теми, подобни на други теми, които вече сте чели; теми, които са четени от голяма част от останалите потребители, които са чели и текущата тема и т.н.
Препоръчаните теми са различни за всеки потребител. Темите не се ограничават по давност, защото има огромен брой теми с полезна информация.

Данните се обновяват всеки ден. Възможните причини да не се подменят може да са няколко - когато системата не разполага с достатъчно много данни за интереси на потребител, за свързани теми и т.н.

Може би би било добре да има някакъв лимит във възрастта на препоръчаните теми. Имам чувството, че отчасти на този алгоритъм се дължат повдигнати 3-4 годишни теми в СО.

Общи условия

Активация на акаунт