Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 948
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 575
Като инсталира кирилица.

# 7 576
  • Canada
Като инсталира кирилица.

Не е опция. Служебен компютър е.

# 7 577
Като инсталира кирилица.

Не е опция. Служебен компютър е.
Може и онлайн https://2cyr.com

# 7 578
  • Canada

Много ти благодаря! Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 19:52 от Tatti

# 7 579
  • София
Polar bear, аз използвам това http://www.kredor.com/lat2bg/default.aspx

# 7 580
  • Canada

Благодаря ти, AnMary! Simple Smile

# 7 581
Ето така ми се появява поста в темата за която писах. В случая съм прегледала този пост и последващите още снощи, на мобилната версия (от телефон). Днес отварям темата, защото имам известие за нов отговор, но от компютър и ми се появява прочетен снощи пост, който дори е по средата. А новият отговор е дори на следващата страница - 23 стр.

Скрит текст:

В случая съм направила скрийншот от телефона, защото от компютъра не знам как. Но все пак ще добиете представа за какво става въпрос.

# 7 582
  • Бургас
Не мога да сложа тази картинка:

към тази тема:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073648.new#new

# 7 583
Като корица на темата ли искате да добавите тази картинка?
Имайте предвид, че пропорциите на изображението не са много подходящи и ще се отреже част от височината на изображението.

Ако това е приемливо за Вас, ще добавя изобранието като корица на темата.

# 7 584
  • Бургас
Да като корица, но доста се орязва.Ще потърся друга, но какъв е проблема, какво трябва да гледам при избиране на картинка за да няма проблеми?

Ако тази не се орязва, може и нея, защото аз не мога да я прикача:

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 15:00 от Галчудо

# 7 585
Трябва изображението да е с подходящи пропорции.
Мястото за корица е като рамка. Имате снимка и имате рамка. Не можете да поставите хоризонтална снимка във вертикална рамка и обратното, без да се "ореже" снимката.
Размерите на "рамката" за корица на тема са 1000 пиксела ширина, 300 пиксела височина.
Ако подавате по-тясна картинка, то системата ще я разпъне пропорционално до ширина 1000 пиксела.

Цитирам предишното си обяснение.
Корицата на тема е с точно определени размери и пропорции.
Няма как да изрежете произволно парче от дадено изображение. Необходимо е да е с точните размери или пропорции.

Ако качите вертикална снимка, то системата ще вземе нейната ширина и съответно ще изчисли пропорционално височината, която може да "побере", останалата част ще бъде изразяна.
Най-ясно и разбираемо мога да обясня като сравня мястото за снимка на темата с рамка за изпечатана снимка.

Ако имате една дървена рамка с определен размер за хоризонтална снимка, просто няма как да наместите снимка, която е по-голяма или вертикална, без да изрежете част от нея.

Другият вариант би бил да се променя пропорцията на снимката, което би обезобразило изображенията.
Пример
Скрит текст:
Ако се опитаме да наместим примерната снимка по размерите на рамката, то ще се получи това
което категорично не прилича на оригиналната снимка

И това изображение, което сте избрали като втори вариент, не е подходящо.
Изключително малко е 379px × 227px.
Ако се разтегли на ширина до 1000 пиксела, височината му ще стане около 600 пиксела, тоест половината ще трябва да се изреже.

Ето такъв тип изображения са подходящи - хоризонтални, с малка височина, приблизително 3:1 ширина:височина (или хоризонтални, които могат да се изрежат във височина).

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 15:18 от Mamma

# 7 586
  • Бургас
Мамма, може ли да сложиш третата картинка.Нищо не можах да направя-изтече времето.

# 7 587
Поставена.

# 7 588
Искам да си сменя потребителското име, обаче ми иска парола - въвеждам паролата от Фейсбук, защото влизам с фб профила си и ми изписва грешна парола. как да стане?

# 7 589
Искам да си сменя потребителското име, обаче ми иска парола - въвеждам паролата от Фейсбук, защото влизам с фб профила си и ми изписва грешна парола. как да стане?

Пиша Ви лс.

Общи условия

Активация на акаунт