Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 589
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 770
Пуснете темата си в "Здравословни проблеми" и формулирайте заглавието й така, че да става ясно, че се интересувате както от конвенционална, така и от алтернативна медицина.

# 7 771
Благодаря! Може ли да я преместите в Здравословни, моля, защото аз пуснах в Алтернативна ...
http://www.bg-mamma.com/?topic=1083267

# 7 772
Местя темата.

# 7 773
  • Оптимист по принуда
В късметлийската тема нужно ли е да се публикува всеки изтеглен късмет?

# 7 774
Извинете, може ли темата "Кралски работи клюки" да стане месечна, защото много бързо се изписва, а е с много интересно, информативно и трудно оформяне на първа пост?

# 7 775
# 7 776
В късметлийската тема нужно ли е да се публикува всеки изтеглен късмет?
Не е задължително. Не и забранено. Публикуването не носи никакви ползи или допълнителни предимства.

Извинете, може ли темата "Кралски работи клюки" да стане месечна, защото много бързо се изписва, а е с много интересно, информативно и трудно оформяне на първа пост?
Може.

Бихте ли погледнали тези две регистрации
Ще им обърнем внимание. Благодаря!

# 7 777
Благодаря Mamma. bouquet

# 7 778
Имам три нови известия,но не мога да разбера кои са. В старата версия се ориентирах къде да ги търся, но при новата не. Моля, за помощ  Hug

# 7 779
  • Sofia
Здравейте,
Тук e описано.

# 7 780
Да, Tatti, правилата ги знам, но най вероятно има редактирани публикации и затова не  мога да се ориентирам. Ако има възможност погледнете.

# 7 781
Доколкото разбирам от обясненията, то Ви притеснява, че в старата версия имате известия, а в новата не.
В старата версия системата неправилно отчита с известие за непрочтен отговор, когато в темата има редактирани публикации.
В новата версия няма такива известия - известията се показват правилно само когато има нов отговор в темата.

# 7 782
Благодаря! Весели празници  Hug Hug Hug

# 7 783
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не го намирам за съвсем правилно. Някой се е хабил да си редактира пост, а аз няма как да разбера за това. Ако си е оправял правописни грешки е за махване с ръка, но ако е писал ново съдържание е съвсем различно.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 09:57 от profi_1

# 7 784
Т.е. ако искаш да добавиш нещо, трябва да пишеш поредни постове, което пък е в разрез с правилата.

Общи условия

Активация на акаунт