Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 571
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 785
В старата система известието бе погрешно, отчитайки редакцията като публикуване на нов отговор, но реално не показваше по никакъв начин коя публикация е редактирана.
Нито в старата система, нито в новата версия, е предвидена възможност за известия за редактирана публикация (не съм и срещала подобна функционалност в друг форум или социална мрежа).

# 7 786
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
През Профил-Известия- се отваряше списък с теми, като до темата с редактиран отговор си светеше розово "Ново", което при кликване отваряше на страницата с редактирания отговор. Уви, вече няма как да го демонстрирам, предвид орязването за влизане в Профил през старата версия.  Peace

# 7 787
Имам спомен, че ако последният писал  в темата си редактираше мнението, се получаваше известие за ново непрочетено. Бъркам ли?

# 7 788
През Профил-Известия- се отваряше списък с теми, като до темата с редактиран отговор си светеше розово "Ново", което при кликване отваряше на страницата с редактирания отговор
И което маркираше темата като прочетена. Ако има нови отговори в темата, които не са прочетени, те също се отбелязваха като прочетени и се губеше информацията докъде реално е чел потребителят - нещо, срещу което имаше доста оплаквания. Реално това с известията за редакция беше не функционалност, а бъг.

# 7 789
  • Другата България
Имам спомен, че ако последният писал  в темата си редактираше мнението, се получаваше известие за ново непрочетено. Бъркам ли?
И аз такъв спомен имам. И беше много оправно и ясно кой какво е редактирал.
Сега аз да питам това
Т.е. ако искаш да добавиш нещо, трябва да пишеш поредни постове, което пък е в разрез с правилата.
наистина ли е единствения начин за редакция в новата версия? За да може редакцията да се отрази от четящите темата?

# 7 790
  • Street of Dreams
Аз често редактирам последни мнение, като допълвам нещо важно и то след часове, след като повечето вече са прочели първоначалното. Така една част остава завинаги невидима. Както и аз съвсем случайно виждам допълнени постове понякога. Поне затваряйте по едно око за поредни мнения, ако не ги разрешите официално.

# 7 791
На всяка публикация, която е редактирана ясно е записано, че е редактирана, както и кой и кога я е редактирал.
В над 98% от случаите редакциите са в рамките на до 10 мин след публикацията, когато тя е прочетена само от единични потребители.
Само за информация - в настоящата тема има направени 693 редакции на публикации.
Абсолютно убедена съм, че няма потребител, който да иска да получи 693 допълнителни известия за тази тема заради това, че някой е допълнил дума, запетая или поправил буква, каквито са повечето редакции.
Както вече написах - няма предвидена функция за известия при редакция и такава няма да има.

# 7 792
Освен, ако не е здравен въпроса, не виждам какво толкова важно може да се пропусне. И аз редактирам, ако някой не е видял, много важно.

С всичко се свиква, само с ужасните икони - не!

# 7 793
  • Sofia
В над 98% от случаите редакциите са в рамките на до 10 мин след публикацията, когато тя е прочетена само от единични потребители.

Това не вярвам да е истина, но дори и така да е, възможно е допълнението ми да е насочено именно към някой от тези "единични потребители". Даже е много вероятно, предвид че в определени теми пишем само ограничен брой потребители. Peace

Много жалко, че тази опция отпада...

# 7 794
  • Другата България
На всяка публикация, която е редактирана ясно е записано, че е редактирана, както и кой и кога я е редактирал.
Само за информация - в настоящата тема има направени 693 редакции на публикации.
Абсолютно убедена съм, че няма потребител, който да иска да получи 693 допълнителни известия за тази тема заради това, че някой е допълнил дума, запетая или поправил буква, каквито са повечето редакции.
Както вече написах - няма предвидена функция за известия при редакция и такава няма да има.
Благодаря.

# 7 795
  • Euskal Herria
Няма ли възможност много стари теми да се заключват; да се определи някакъв срок след последния пост. В момента  се повдигат теми (в СО), чиито последни постове са от 2011, 2014 година. В много от случаите се отговаря на първия пост, което е безсмислено.

# 7 796
Здравейте, потребител съм от няколко години, но скоро не съм ползвала активно форума (само четях някои теми), а сега ми се налага. Проблемът е, че не мога да получавам лични съобщения изписва ми "Блокирали сте входящите лични съобщения. За да получавате отговори, променете настройките." Но не мога да намеря къде са тези настройки, за да ги коригирам. Моля за съдействие

# 7 797
  • Sofia
Няма ли възможност много стари теми да се заключват; да се определи някакъв срок след последния пост.
В много случаи не е удачно да се заклюват теми на такъв принцип.
Изрично съобщение се появява при всеки опит за публикация в стара тема:
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Здравейте, потребител съм от няколко години, но скоро не съм ползвала активно форума (само четях някои теми), а сега ми се налага. Проблемът е, че не мога да получавам лични съобщения изписва ми "Блокирали сте входящите лични съобщения. За да получавате отговори, променете настройките." Но не мога да намеря къде са тези настройки, за да ги коригирам. Моля за съдействие
Профил->Настройки->Лични съобщения
Тук Е описано подробно

# 7 798
Аз ще помоля админите да помислят за опция тъмна тема, че не ми харесва да ползвам бяла.

# 7 799
Аз ще помоля админите да помислят за опция тъмна тема, че не ми харесва да ползвам бяла.

Добра идея. Плюс това тъмния фон пести батерия при мобилните устройства.

Общи условия

Активация на акаунт