Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 783
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 800
Мен ме дразни бялото, където има избор си ползвам тъмна тема.

# 7 801
Бихте ли отделили време на тази тема. Мисля, че отговорите са на един и същи човек.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1083498

# 7 802
Здравейте,
Има технически проблем с форума. Информирали сме системните администратори. Работят по отстраняване на проблема. Надяваме се бързо да бъде възстановен нормалният достъп до форума.
Съжаляваме за неудобството!

Нормалното функциониране на сайта е възстановено.
От името на целия екип на BG-Mamma желая весело посрещане на Новата година и нека тя да е по-здрава, по-успешна и по-добра за всички!

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 11:11 от Mamma

# 7 803
Здравейте, бих искала да изпратя лично съобщение на потребител mmm75, но кутията й е препълнена и не успявам. Какво трябва да направя в този случай?

# 7 804
Здравейте, бих искала да изпратя лично съобщение на потребител mmm75, но кутията й е препълнена и не успявам. Какво трябва да направя в този случай?
Здравейте! Потребителят е уведомен за проблема.

# 7 805
Скрит текст:
Здравейте,
Има технически проблем с форума. Информирали сме системните администратори. Работят по отстраняване на проблема. Надяваме се бързо да бъде възстановен нормалният достъп до форума.
Съжаляваме за неудобството!

Нормалното функциониране на сайта е възстановено.
От името на целия екип на BG-Mamma желая весело посрещане на Новата година и нека тя да е по-здрава, по-успешна и по-добра за всички!

Благодаря, Мамма! Успешна и щастлива Нова година на целия екип на бгмамма!

# 7 806
ЧНГ 2019!
 Много здраве, щастие и добър късмет на всички !!!
Heart
Wine Glass

# 7 807
Как се слага изображение в подписа?

# 7 808
Как се слага изображение в подписа?

Не можете да качите изображение директно във форума като подпис. Нужно е да бъде качено другаде и тук да бъде поставено между таговете, които изписвате на ръка:
Код:
[img][/img]

Профил - Настройки - Изглед на профила - Подпис - Запази

Илайза, можете да прегледате подфорум "Благотворителност".

# 7 809
Благодаря,  Бубанка.

# 7 810
  • Rock & Roll feeling ...
Здравейте! Simple Smile По повод подписите - бях качила в подписа си гиф по известния начин - с урл адрес от друг сайт,но в последствие забелязах,че изображнието в подписа ми не може да се отвори и когато погледнах,видях,че урл адреса му е сменен с този :

За какво става въпрос и кой го е сменил ?

# 7 811
# 7 812
Във връзка с налагащото се преминаване на сайта изцяло към https, то всички изображения, качени в подписи, аватари и съобщения, указани с външен линк, са конвертирани с https адрес и качени в хранилището на BG-Mamma в Amazon. Изображения, от сайтове, които не са били достъпни, или файловете са липсвали на указаните адреси, са премахнати.

# 7 813
Каква е причината да не виждаш подписите на останалите потребители, ако използваш мобилната версия? Болшинството влизаме през телефоните си и занапред надали ще се промени това.

# 7 814
Причините са няколко, като две от основните са по-бързо зареждане на страниците и фактът, че размерите на подписите не са съобразени за резолюция на телефони.

Общи условия

Активация на акаунт