Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 630
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 995
  • София
Предполагам не всички януарски бебета са се родили. Когато са готови ще се преместят.

# 7 996
Според правилника на Форума не бях нарушила никое правило, но в една от темите
 ми е редактирана и изтрита част от публикацията. Защо?

# 7 997
Бъдете по-конкретна, за да получите отговор на въпроса си.

# 7 998
# 7 999
Размяната Ви на остри реплики с другата потребителка е изтрита, а конкретният пост е редактиран, за да не бъде изтрит също.

# 8 000
Бихте ли оставили поне частта от този коментар по-долу на която можете да ми отговорите адекватно, а не да го триете отново и отново?
Създавате правила, които Вие сами не следвате. Защо са Ви тогава? И когато нещо не Ви устройва го изтривате?

И каква е причината да бъде изтрит също?
По правилита Ви не съм нагрубила и обидила никой.Според същите правила Форума има за цел да помага на останалите потребители,а моята  цел с тази премахнатата част  беше такава. Груби и неприемливи думи в онзи момент не съм използвала, макар че потребителката беше очевидно хххххдано така е "по-добре" ххххх, както и се държеше ненужно грубо и все пак последващите ми коментари не са били нито груби, нито обидни към нея.

# 8 001
Отговорих Ви кратко и ясно: постът е редактиран, защото е премахнат целият Ви спор с друга потребителка.

Размяната Ви на остри реплики с другата потребителка е изтрита, а конкретният пост е редактиран, за да не бъде изтрит също.

# 8 002
И аз Ви питам ясно и точно : Защо е изтрит при положение, че не използам нито груб език, нито нещо нарушаващо правилата Ви?
Спор не е имало. Имаше последващ - не на място коментар от потребителката, след това въпрос от моя страна. Както е имало и въпрос зададен към алекс 969 - тоест моя профил няколко страници по-назад от потребителката с нищо свързан с темата, който впрочем не бях видяла.

# 8 003
Ироничните Ви коментари /които са и офтопик за конкретната тема/ са част от остър диалог, който е изтрит и няма как да бъдат оставени особено щом са изтрити постовете на другата потребителка. Въпросът, който твърдите, че не сте видяла, също е изтрит тази сутрин, когато е редактирана и публикацията Ви от линка, който се посочила в горния си пост.

# 8 004
Обяснявам за кой път и можете да се убедите, че тази част от коментара ми, която сте изтрили няма общо с "острия ни диалог" . Добавих, че не съм видяла предния коментар   за да стане ясно, че коментарът ми не е бил повлиян от него.И питам, защо е изтрита тази част от този мой коментар, който съм посочила в горния линк при положение, че не съм я обидила  нито е част от този "остър диалог"?
И не говоря за последващите ми "иронични остри реплики към нея". Никакъв въпрос не съм задала за тях и знам, че така е правилно.

# 8 005
За последен път Ви отговарям: изтритата част от поста Ви е в началото на "разговора" Ви с потребителката. Бидейки офтопик и начало на спор, съм я премахнала. Темата е "Номинации за най-голяма муня", в която всеки желаещ описва някаква забавна история, в която е участвал или на която е бил свидетел. Ако беше "Съвети за шофиране" или нещо подобно, то щеше да бъде в подфорум "Автомобили", потребителката щеше да е задала въпрос /в нейния пост нямаше въпрос, който да Ви подтикне към отговор/ и Вашият отговор щеше да бъде адекватен и на място, а не начало на спор. Като такъв абзацът със съветите Ви към нея е премахнат.

# 8 006
Началото на спора е бил няколко страници преди този мой коментар.

# 8 007
  • Ямбол
Оф, изметоха ми въпроса и остана без отговор, а иначе се обясняват по сто пъти на едно и също нещо.
А аз питах, ако съм проследила някакъв коментар, но явно не съм само аз, как е редно да се уточни, когато например има разминавания в две различни теми на твърдения на един и същ потребител.

# 8 008
След като получих това което исках -
най - накрая някакъв смислен отговор,
няма и за какво да продължавам.
Просто поправих грешно изписаната информация.

# 8 009
  • Sofia
... ако съм проследила някакъв коментар, но явно не съм само аз, как е редно да се уточни, когато например има разминавания в две различни теми на твърдения на един и същ потребител.
Отнасяте въпроса си с доклад към модератор.
Доста често обяснението е съвсем просто.
Ако има недобронамереност или злоупотреба с доверието на потребиртелите, се предприемат мерки.

Общи условия

Активация на акаунт