Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 988
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 130
Благодарим за сигнала. Предадохме на техническия екип.

# 8 131
Bubanka, благодаря за отговора!

# 8 132
  • Испания
Благодаря, Mamma.

# 8 133
Здравейте!
Цял ден при получаване на имейл за нов отговор и кликване на линка към него, се отваря първият пост на съответната страница, на която е публикуван новият отговор, а не самият нов отговор. Много е неприятно непрекъснатото скролване.
Оказа се, че проблемът е предизвикан от промяна на FB скрипт, който е вграден тук и се ползва за FB login.
Тази промяна е засегнала не само нашия сайт, но и доста други сайтове и приложения в световен мащаб.
Проблемът е докладван на Facebook и техните разработчици работят по отстраняването му. За жалост отстраняването на "повредата" зависи изцяло от тях. Имайки предвид, че са засегнати реално всички сайтове и приложения, които ползват този скрипт, и които ползват линкове, позициониращи на конкретно място в дадена страница, то се надяваме проблемът да бъде отстранен бързо.

# 8 134
  • Разград
Здравейте, преди години съм имала регистрация, но съм я забравила. Сега отново се пробвах да се регистрирам, но не помня старата парола и не мога да си редактирам данните. Какво да направя???

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 15:18 от FBID100000119225781

# 8 135
  • Испания

Оказа се, че проблемът е предизвикан от промяна на FB скрипт, който е вграден тук и се ползва за FB login.

Mamma, не влизам през ФБ, ако това има значение.

# 8 136
Не. Това няма никакво значение. В сайта е имплементиран този скрипт и реално се зарежда на всяка страница.

# 8 137
  • Испания
Благодаря за отговора, Мамма. Дано се справят бързо с проблема. Току-що установих, че се случва и кликвайки на име на рецепта /от публикувано съдържание/, което е линк, който отваря рецептата в друг прозорец. Зарежда първия пост на страницата.

# 8 138
Здравейте, преди години съм имала регистрация, но съм я забравила. Сега отново се пробвах да се регистрирам, но не помня старата парола и не мога да си редактирам данните. Какво да направя???
Пиша Ви ЛС.

# 8 139
Добър ден. Вчера публикувах официален доклад на Европейския център за профилактика и контрол на заболяванията, в който бяха представени валидни данни за разпространението и превалентността на туберкулозната инфекция по държави, пол и произход ( местен/ чуждестранен) и миграционен статус на населението. Тъй като ECDC е официална агенция и структура към ЕС и достоверен източник на информация, а не жълт вестник, се чудя кое е било в разрез с правилата, за да бъде изтрит постът ми.

# 8 140
  • Sofia
Публикувате текст на чужд език непридружен от превод.

# 8 141
Това правило редовно се нарушава в раздел Романтични сериали или поне в няколкото теми, които следя там   Hands V

# 8 142
Докладвайте постовете, които са в нарушение на правилата на форума, ще бъдат премахнати.

# 8 143
Ще докладвам. Макар че онзи ден докладвах два поредни поста на потребител точно в този подфорум и те са си все още там Simple Smile един под друг.

# 8 144
Пишате ми лично съобщение с линк, моля. Има доклад и премахнат пост по него.

Общи условия

Активация на акаунт