Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 130
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 595
# 8 596
Отлетя в заслужена почивка. Благодаря!

# 8 597
# 8 598
Благодаря за сигнала!

# 8 599
Здравейте, искам да пратя ЛС до Д-р Светозар Дренски (каза, че може), но пише, че потребителят е забранил получаването на съобщения.

# 8 600
Писах на потребителя.

# 8 601
Благодаря! Той ще сигнализира по някакъв начин ли, когато вече може да му се прати съобщение?

# 8 602
Ако ми отговори, ще Ви пиша.
Не зная дали и кога ще разреши получаването на съобщения.

# 8 603
Защо не ми работят нотификациите в Хром? Трябва да рефрешна, за да се появи нещо.

Не са ми изключени в настройки. Като цъква върху камбанката нищо не става. Получавам новите известия само като рефрешна страницата. Само при мен ли е така?

# 8 604
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо не ми работят нотификациите в Хром? Трябва да рефрешна, за да се появи нещо.

Не са ми изключени в настройки. Като цъква върху камбанката нищо не става. Получавам новите известия само като рефрешна страницата. Само при мен ли е така?
По памет - това многократно е обсъждано тук в тази тема и не е само при вас. Доколкото ми е известно, камбаната не се рефрешва самостоятелно, а само след рефреш на страницата.

# 8 605
За втори път получавам лс от модератор за поредни постове.
Първия път бях виновна.
Втория път не си виждам грешката - или ми е изтрит пост без да знам, или не е точно така.

В момента пускам поредни постове защото ме интересува темата.
Ще ме изтрият, баннат или ...?

Не пиша в спамо чат теми, а в такива в рядко посещавани раздели.

Като се сподели проблем и някой тръгне да отговаря, се получава като чат, но се чете и пише от всички на които им е важно и могат да помогнат със съвет. Не е ли идеята форума да е за взаимопомощ? Не виждам как маже да се помогне без диалог. Диалог няма защото не може да пускаш постове един след друг. Малко параграф 22 се получава.

Как в една тема може да има 5 - 6 поредни постове между двама потребители, а в друга - не?

Какво всъщност е мъгливото правило за поредни постове?

# 8 606
  • Sofia
Ако пратиш няколко поредни поста един след друг това вече не е диалог, а монолог.

# 8 607
Не говоря аз да пусна два поредни поста един след друг. Говоря за диалог между двама потребители който може да помогне на други със същия проблем или да предизвика дискусия.

# 8 608
Освен да е било регистрирано като спам....или флууд...

# 8 609
  • Другата България
Диалог няма защото не може да пускаш постове един след друг.
Не говоря аз да пусна два поредни поста един след друг.
За какво всъщност говориш?

Общи условия

Активация на акаунт