Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 564
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 670
Как така заглушаване? Да не виждаме постовете само на някои потребители ли? ThinkingRolling Eyes
Ако е възможно и аз бих се възползвала, но едва ли.

# 8 671
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Какви бяха препоръчителните размери на аватарите в новата версия? Опитвам се да кача снимка, но ми я орязва много гадно...

200 на 200

# 8 672
  • Sofia
Какви бяха препоръчителните размери на аватарите в новата версия? Опитвам се да кача снимка, но ми я орязва много гадно...
200 на 200

Мерси, но не става. Пак ми я орязва автоматично. Направих снимката да е с по-малки размери от 200 x 200.
Има ли как да кача снимка за аватар, която не е с квадратни размери, без да бъде орязана? Някой знае ли?

# 8 673
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Изпрати ми я на лично съобщение и ще ти я оправя.

# 8 674
  • Sofia
Още веднъж благодаря, но искам да разбера как става, за да се оправям и занапред, като се наложи. Аз се сещам само за един начин, но ми се вижда сложен, та се чудех какъв е най-лесният вариант. Simple Smile

# 8 675
Аз си изрязвам фон с формат Png който е прозрачен.С програма за обработка на снимки слагам аватара върху него като го центрирам.Така става 200 на 200 ,а снимката може вече да е с всякакви размери.Качвайки го се запазва така както си е.Сегашния ми аватар е така направен.Ако ти се вижда сложно ми давай картинка.И занапред да решиш да го сменяш пак можеш да ми пускаш.Работа за две минутки е Grinning

# 8 676
  • Sofia
Е, аз точно за този вариант се сетих, но си мислих, че може и да има нещо още по-елементарно. Mr. Green

Ще опитам сама и ако не се справя, ще ти пиша.

Сърдечно благодаря за отзивчивостта!!! bouquet

# 8 677
Здравейте, от изестно време не мога да отварям сайта bg-mamma.com на компютъра през моя WiFi. През телефон и 3G/4G няма проблем. Свързах се с интернет доставчика ми (NET1) и при изследване на проблема се оказа, че моето IP е "баннато". Когато доставчика ми го смени с друго и сайта започва да се отваря. По препоръка на доставчика обаче това не е решение и трябва да се установи защо моето IP е баннато при условие, че почти не пиша, добронамерена съм и не съм обидила никой или нарушила някакви правила? Може ли да се свържа с лични съобщения с някой администратор, за да му дам IP адреса си и да се провери проблема?

# 8 678
Пишете ми.

# 8 679
  • Тра-ла-ла
От 1 седмица има някакъв бъг при ЛС-тата. Отговарям на човек Х като цитирам поста му към мен. В момента, в който маркирам да изтрия част от цитата с влачене на натиснат ляв клик на мишката - автоматично се сменя режим "писане" с "предварителен преглед" Rolling Eyes

# 8 680
  • Козлодуй
Този бъг и аз съм го забелязала, но не пиша много лични съобщения затова не ми пречи Simple Smile От компютър винаги пиша - настолен Simple Smile

# 8 681
Това го има при мен, откакто съм на новата версия (т.е. откакто е пусната).

# 8 682
  • Тра-ла-ла
При мен се появи скоро в новата версия също на настолен комп. Дали пък не е от последната версия на Мозила? Thinking Фок и ъпдейтите.

# 8 683
Има го още от началото. Върни се на "писане", кликни върху текста, той стои маркиран и го изтрий или копирай, според желанието ти.

# 8 684
  • Тра-ла-ла
Има го още от началото. Върни се на "писане", кликни върху текста, той стои маркиран и го изтрий или копирай, според желанието ти.
Пак казвам - при мен не е от началото.
Там е работата, че не стои маркиран и действието се повтаря до безкрайност. Освен, ако не тръгна да трия по стария допотопен метод....И въобще защо трябва да става по трудния начин? Нали имаме нова супер-дупер версия на форума?

Общи условия

Активация на акаунт