Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 226
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 835
# 8 836
Здравейте, не мога да разбера как да си сложа профилна снимка?

# 8 837
  • София
Здравейте, не мога да разбера как да си сложа профилна снимка?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497518&utm_sour … tlink#msg37497518

# 8 838
На телефон това получава ли се?Цъкам където е казано и не ми се отварят настройки...

# 8 839
И аз ползвам форума през телефон. Не успях да си сложа аватар, не успях да си променя он лайн статуса и всеки път модератор ми помогна. Дали ми е скапан телефона, дали интернета ми е слаб, дали аз съм индианец с технологиите - не знам.

Сега се боря да намеря през мобилната версия два превода, които услужливи съфорумки ми направиха. Бяха руски песни, във Въпроси всякакви. Не успявам да ги намеря.

За всеки един опит минавам на Пълна версия през телефона и пак не става.

# 8 840
На телефон това получава ли се?Цъкам където е казано и не ми се отварят настройки...
Трябва да минеш на пълната версия.

# 8 841
Сега опитах на компютъра- наистина само на компютър се получава...

# 8 842
  • София
Сега опитах на компютъра- наистина само на компютър се получава...
Не само на компютър, а само през пълната версия. А тя е достъпна и през телефон.

# 8 843
Продължавам да получавам известия за нови мнения към една тема, при положение, че съм ги изключила. За темата за Wizz Air става въпрос.

# 8 844
Продължавам да получавам известия за нови мнения към една тема, при положение, че съм ги изключила. За темата за Wizz Air става въпрос.
Ако сте изключила следенето, но имате публикация в темата, трябва да направите тези стъпки:
Спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 11:21 от Не се сърди, човече

# 8 845
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1120308.new#new

# 8 846
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1120308.new#new
Заключена.

# 8 847

Каква е причината да бъде изтрита публикацията ми в дадена тема, която не противоречи на правилата, не съдържа обидни квалификации и ирелевантно за темата съдържание? Има ли обективни критерии, съобразно които да бъдат изтривани дадени мнения или е въпрос на вкус на модераторите и личните им пристрастия?

# 8 848
  • Sofia
В тази тема не се допускат цитати с имената на потребителите.
Вие сте цитирали така и публикацията е премахната.
Междувременно цитираният потребител си е редактирал публикацията и следващата Ви пубилкация е премахната, защото губи смисъла си.

# 8 849
Благодаря! В този случай е редно да изтриете всички редактирани постфактум публикации, тъй като са загубили смисъл. Непосредствено след публикацията ми фигурира такава с редактирана грешка. Правилата не би следвало да се прилагат ad hoc.

Общи условия

Активация на акаунт