Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 704
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 750
Защото коментирате другите участници от форума, а не кралските особи, които са предмет на темата.

# 9 751
И къде споменавам други участници от форума?

# 9 752
Цитат
...хората, които я плюят постоянно, сега сън не ги хваща като не я виждат...
Темата е само за кралските семейства, не за почитателите и противниците им. Независимо дали коментарът Ви е за тях като цяло или само за част от тях (пишещите тук), то той не е по темата.

# 9 753
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам да попитам може ли да се направи тема за размяна на награди?И дали ще може да бъде месечна,а не с достихгането на 50 страници?

# 9 754
  • Sofia
Не смятаме подобна тема за допустима.

# 9 755
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добре.Благодаря!

# 9 756
  • Седмото небе
Здравейте,
Как мога да сигнализирам за некоректно поведение на потребител? Досега не ми се в налагало, но наглото “поведение” на една особа изключително много ме подразни този път!
Предварително благодаря за съдействието, ако ми се окаже такова!

# 9 757
  • Буркина Фасо
Здравейте,
Как мога да сигнализирам за некоректно поведение на потребител? Досега не ми се в налагало, но наглото “поведение” на една особа изключително много ме подразни този път!
Предварително благодаря за съдействието, ако ми се окаже такова!
чрез функцията "Информирай модератор" или да пишеш лично на избран от теб модератор/администратор.

# 9 758
Здравейте, мога ли да върна съобщения, които погрешно изтрих?

# 9 759
Във форума - не. Проверете имейла си, защото получавате известия за личните си съобщения и ако не сте ги изтрили и от там, ще можете да ги прочетете отново.

# 9 760
Имам чувството , че тези двамата са един и същи човек, моля да проверите.

https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=652763

https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=642607

# 9 761
  • София
И мое мнение в отчетна за забременяване беше изтрито. Да, беше един вид спам, ама как пък не блокирахте тедито, която е с енти профил тук. А именно blagito93. Или нещо подобно.

# 9 762
  • София
Хубаво е когато триете в кралската тема да бъдете обективни и да поставяте на равни начала всички пишещи там. А не едни да пишат гнусни лъжи изсмукани уквално от пръстите си, да изливат злоба и омраза и в същото време модератора да ги толерира, а като им се отправи забележка, веднага да търчи услужливо да трие поста.

# 9 763
Имам чувството , че тези двамата са един и същи човек, моля да проверите.

Сигналът е проверен, благодаря!

А именно blagito93. Или нещо подобно.

Потребителят в блокиран, благодаря!

Хубаво е когато триете в кралската тема да бъдете обективни и да поставяте на равни начала всички пишещи там. А не едни да пишат гнусни лъжи изсмукани уквално от пръстите си, да изливат злоба и омраза и в същото време модератора да ги толерира, а като им се отправи забележка, веднага да търчи услужливо да трие поста.

Модераторът има нужда от техническо време, за да прочете последните страници. Ако прецените, че е пропуснал пост, който не е в съответствие с правилата на форума, докладвайте го вместо и Вие да ги нарушавате.

# 9 764
  • Mediterraneo
в кралската тема се лее помия отвсякъде. Толкова злоба и жлъч не съм срещала в други теми!

Общи условия

Активация на акаунт