Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 082
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 870
Оттегляте съгласията си или искате забравяне на профила. Инструкции как да го направите има тук.

# 9 871
  • софия
uhh аз пък не си спомням паролата и имейла....супер. Значи просто ви оставям.

# 9 872
Всички теми игри във форума, след приключване на обявения срок се заключват до обявяване на печелившите. Защо темата на бг.мама с късметите не се заключи до 14.01.2020 год., когато ще обявите кои са спечелилите? На мен лично ми е досадно това "пожелавам да ви се сбъднат късметите" и подобни пожелания. И в камбанката ми излизат нови отговори, които не са ми полезни с нищо, дразнещо е.

# 9 873
Здравейте, имам въпрос за т.нар. Любими теми. Когато се маркира дадена тема със сърчицето, къде да намеря списъка с тези Любими теми впоследствие?
От падащото меню не ми се появав такъв списък, само за най-нови отговори или за следените тема.

# 9 874
# 9 875
  • София
Само аз ли имам проблеми с публикуването на мнения и писане на съобщения?
И в къщи и от офиса и от стара и нов версия на браузъра формата за пращане на съобщения след натискане на бутон Публикувай остава неподвижна и не те връща  с новото мнение във форума,. След рефреш на страницата си виждаш мнението вече публикувано.
Много е дразнещо!
все още имам проблем с постването.
И от телефона също. Ползвам старата версия на сайта.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 22:01 от kopche

# 9 876
Здравейте! Нещо с нета ми не е наред или има проблем с форума, но постовете ми се дублират многократно след публикуване! Моля за съдействие да изтриете дублираните последни постове в тема "Кутия за обяд - какво приготвяте за училище или офиса - 9 тема". Благодаря, сега видях, че е оправено!

# 9 877
  • Sofia
Премахнати са.

... Ползвам старата версия на сайта.

Както вече писах, поддържането на старата версия е прекратено.
Ползването и води до все повече проблеми за сайта като цяло и предстои спирането и в близките дни.

# 9 878
  • Испания
Три еднакви поста, като последният е в пусната нова тема.

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=653772;sa=showPosts

# 9 879
  • София
Във връзка с известяването за нови отговори в темите, камбанката в новата версия ли е еквивалент на знаменцето в старата?

# 9 880
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за сигнала!

mimeime, известията в камбанката са всички известия, които получавате: за нови отговори в теми с Ваше участие, за нови отговори в следени теми без Ваше участие и известията на харесан Ваш пост.

Скрит текст:
+ известията на харесан Ваш пост.

# 9 881
  • София
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за сигнала!

mimeime, известията в камбанката са всички известия, които получавате: за нови отговори в теми с Ваше участие, за нови отговори в следени теми без Ваше участие и известията на харесан Ваш пост.

Скрит текст:
+ известията на харесан Ваш пост.
Благодаря, bubanka, точно за теми без мое участие, но които искам да следя ми беше питането. Така се "спестява" нуждата от безсмислени "записи" в темите. Hug
Скрит текст:
Вече започвам да се ограмотявам за новата версия, защото досега упорито ползвах старата. За мое съжаление разбрах, че до края на този месец предстои окончателното и изключване. Sad

# 9 882
  • София
Тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449.msg39960949&utm_sour … tlink#msg39960949

изчезна пост преди моя. Как се случва това?

# 9 883
Модератор е изтрил поста.

# 9 884
Работи ли се нещо по форума в момента, че имам странни неща, които ми изскачат?

Не ми дава и да кача скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт